https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Soboškim nogometnim trenerjem podelili plakete in medalje

10.4.2014  

Na letni skupščini Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota je predsednik skupščine Zdenko Maučec predstavil dosežke preteklega leta in načrte za leto 2014. Za prispevek k razvoju nogometa so nogometnim trenerjem podelili tradicionalne letne plakete in medalje.


V letošnjem letu je bila v samem ospredju programa organizacija licenčnih izobraževalnih seminarjev, v okviru katere so bili nogometni trenerji seznanjeni z novostmi in metodami dela z mlajšimi in starejšimi nogometaši.

Foto: pomurje.si

Skupaj z Združenjem nogometnih trenerjev Slovenije je bilo organizirano srečanje upravnih odborov društev nogometnih trenerjev. Po ugotovitvah je v Pomurju precej talentiranih mladih nogometašev, ki pa svoj talent opustijo v najstniških letih. V letošnjem letu bodo organizirali okroglo mizo na temo Delo z mladimi, 21. 06. 2014 pa srečanje slovenskih nogometnih trenerjev.

Tradicionalne letne plakete so prejeli Bogdan Črnko, Karel Horvat, Bojan Malačič in Nikola Škrbič. Dobitniki medalj so Franc Cifer, Jani Lipič, Milko Štelcer, Nedeljko Topić, Vladimir Vlaškalić in Renato Vrhovski. Pohval pa so bili deležni Franc Krančič, Valter Kutoš, Fredi Maruško, Zoran Osterc, Simon Štrakl in Zdenko Zver.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2014 ob 19:14 asd gost

      seveda, vsi murini treneri so mogli neka dobiti. kak pa načik ;) očitno majo tej takše merila ka či si pri muri trener dobiš nagrado, a te se pa gor pride ka je mura nej nika naredila v letošnjoj sezoni. bravo bravo. tan poglednite malo druge prekmurske klube keri uspešno nastopajo v 3 snl pa v medobčinskoj že par lejt. nej ka samo to muro vidite. LP!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2014 ob 10:56 gost gost

      ne delajte si sramoto-črnko,topič,malačič,lipič

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2014 ob 0:14 nemaš pojma o pojmu gost

      Te nagrade je mogo eden brezveznjakovič talati ka pojma nema. Vej te pa srat primer gda vidiš što jih je doubo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.