https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Zlata žila skrbeli za noro zabavo v Oxygenu

Oxygen, 12.04.2014 ob 14:10  

V diskoteki Oxygen je potekala v divjih ritmih nora zabava pod izvedbo DJ Salex in skupine Zlata žila. V priredbah tako domače kot tuje glasbe se je polna diskoteka še ob ritmih elektronske glasbe zabavala vso noč.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2014 ob 9:45 ms gost

      ......... ges san tüdi mel v rijti zlato žilo ......

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2014 ob 10:22 vinko megla gost

      Rejsan nej ka bi se raztrgali v ton klubi sama norija vas je in tou vas gor držij somarje edni pametnejšega dela nemate te pa deco ne zakonskao domou vlačite kij bok vam davle pejneze in te vaše norije što vas tak gor pumpa da se tan vlačite kmetavzarke seljačke.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2014 ob 11:57 krofaš gost

      Sami takši malo vekša deca kak v vrteci .In se starši pijtajo ge hodijo in ka delajo ?Da pa koga pomendrajo te pa odškodnijne prosijo .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2014 ob 13:56 grizli gost

      navči pisati pa se gor vužigaj...decki so 1A za žurke...ti pa ci ne cujes kak spilajo dobro..se oglasi na Drustvi gluhih in naglusnih..uradne vre mas v ponedelek ob 11...đubre

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2014 ob 20:28 ms gost

      replika ...grizli ........... pisava predvsem (Š) ti dela preglavice a ne ? ( ti pa ci ne cujes kak spilajo ) Škoda ka se nejsta oče in mati zaščitila se ti ne zdij ka bi bil en problem menje ?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.