https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

1. Tekmovanje v kuhanju motovilskega bograča

Kdaj: Sobota, 03.05.2014 ob 12:00

Kje: Motovilci, Vaško gasilski dom Motovilci

Društvo za šport, kulturo in turizem »LUKAJ« Motovilci letos organizira 1. tekmovanje v kuhanju motovilskega bograča, ki bo 3.5.2014, ob vaško-gasilskem domu v Motovilcih. Na tekmovanje se lahko prijavijo ekipe, ki bodo štele vsaj 4 člane. Vse ekipe bodo kuhale bograč v podobnih 10-15 litrskih kotlih, ki jih bo priskrbel organizator. V kolikor želi imeti ekipa svoj kotel, mora to javiti organizatorju prireditve ob prijavi. Kurilo se bo na drva, ki jih bodo dobile ekipe na kraju prireditve. Ekipe bodo na dan prireditve dobile tudi približno 3kg mesa (1kg svinjskega mesa, 1kg govejega mesa in 1kg divjačine), čebulo, krompir in kruh. Tudi za opremo kot so mize in klopi, bo poskrbel organizator. Medtem, ko pa morajo ekipe za vse ostale dodatke (začimbe, pribor za kuhanje bograča, zajemalko, krožnike in pribor za pokušino bograča) poskrbeti same. Potek prireditve: 12.00 – zbiranje tekmovalcev 12.30 – predstavitev ekip 13.00 – pričetek tekmovanja v kuhanju bograča 18.00 – prvenstvena tekma v malem nogometu (DŠKT »Lukaj« : Gornji Slaveči) 19.30 – razglasitev rezultatov tekmovanja 20.00 – zabava z ansamblom Mladi gamsi Po končanem kuhanju mora vsaka ekipa za seboj oprati kotel in pospraviti okolico. Nošenje kakršnekoli pijače (predvsem alkoholne) na prireditveni prostor ni zaželeno. Tekmovanje bo spremljala 3-članska komisija, ki jo bodo sestavljali tekmovalci iz oddaje Gostilna išče šefa in sicer: Fredi, Lidija in Irena. Ocenjevali bodo barvo, okus, aromo in gostoto bograča. Najboljše tri ekipe bodo nagrajene z denarnimi in praktičnimi nagradami, ostali pa bodo dobili spominske zahvale za sodelovanje. Nagrade za osvojena prva tri mesta so sledeče: 1. mesto: 150 evrov + praktična nagrada 2. mesto: 100 evrov + praktična nagrada 3. mesto: 50 evrov + praktična nagrada Prijavnina znaša 40 evrov in se plača na dan prireditve oziroma ob prijavi. Ekipe se lahko prijavijo k tekmovanju do srede, 30.4.2014, na eno izmed naslednjih telefonskih številk: 070 742 663 (Andrej Čerpnjak) 041 917 694 (Drago Gomboc) UO DŠKT »Lukaj« Motovilci OBJAVE

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2014 ob 18:41 šuki gost

      MOTOVILSKI BOGRAČ ???? KA DE GLAVNA SESTAVINA ; REPINCLIN ;PA MASTNA GLAVA ??? Bolniki na kubik !!! KA SI VSE NE ZMIJSLIJO??? Pa to so sami BETEŽNIJKI !!!!!!!!!!!! Končno je pa tole KAVBOJSKI zaselek !!! Mrtveci.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.