https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Danes v Murski Soboti odločilna tekma za odbojkarje Panvite Pomgrada

15.4.2014  

Po uvodni zmagi in dveh porazih soboških odbojkarjev se bo danes v Murski Soboti odvijala četrta finalna tekma državnega prvenstva v odbojki med ekipama Panvita Pomgrad in ACH Volley.


Zmagovalca finala odločajo tri dobljene tekme, zato morajo Pomurci danes pokazati boljšo igro, kot pa so jo prikazali na zadnjih dveh tekmah proti Ljubljančanom.

Kot je povedal trener Sobočanov Dejan Fujs, se v klubu zavedajo, da ACH Volley lahko premagajo, poroča STA. »A zato takih napak v napadu, kot smo jih naredili v Ljubljani, kjer smo ACH Volleyju poklonili zmago, ne smemo delati. Predvsem pa se moramo sprostiti, da se nam ne bo ponovila zgodba iz prve tekme v Murski Soboti, kjer smo pred domačimi gledalci psihološko povsem odpovedali. Želimo se oddolžiti našim navijačem, ki so naš sedmi igralec,« je pred četrto tekmo finala povedal Fujs.

Tekma se bo odvijala danes v dvorani OŠ I Murska Sobota ob 17:30.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.