https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Vabilo - Dan za okolje in prostor za nevladne organizacije iz pomurske regije

Kdaj: Sreda, 14.05.2014 ob 12:00

Kje: Martjanci, Bistra hiša, Martjanci 36

Pravno-informacijski center – PIC, Ljubljana in Lokalna razvojna fundacija za Pomurje – Regionalno stičišče NVO Pomurje organizirata in vabita nevladne organizacije, civilne iniciative in druge zainteresirane, da 1.izkoristijo možnost brezplačnega pravnega svetovanja s področja varstva okolja in prostorskega načrtovanja, ki bo potekalo dne 14.5.2014 od 12. do 16. ure na sedežu stičišča, Martjanci 36, Martjanci (Bistra hiša). 2.se udeležijo brezplačnega predavanja Osnove okoljske zakonodaje in prostorskega načrtovanja, ki bo dne 14.5.2014 od 16. do 18.30 ure na sedežu stičišča, Martjanci 36, Martjanci (Bistra hiša). Pravno svetovanje in seminar bo izvedla Senka Vrbica iz Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij – PIC. Za pravno svetovanje in seminar se predhodno prijavite na pic@pic.si.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.