https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Letni sakralni koncert MePZ Š. Kovača

Kdaj: Sobota, 24.05.2014 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Stolna cerkev Sv. Nikolaja M. Sobota

Mešani pevski zbor Štefana Kovača iz Murske Sobote prireja že tradicionalno letni sakralni koncert v stolni cerkvi svetega Nikolaja v Murski Soboti. Leto 1967 pomeni rojstno leto zbora. Delovna doba zbora tako šteje že 47 uspešnih let, na kar so v zboru zelo ponosni. V zadnji sezoni, ki intenzivno poteka od septembra, so zaokrožili že 17 nastopov. Pred zaključkom sezone se bo zbor udeležil še mednarodnega zborovskega tekmovanja na Dunaju. Vstop je prost. Vljudno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.