https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prekmurski napadalec AC Milana Novinič uspešno operiran

Milano, 29.11.2010  

Mladi nogometaš AC Milana Mitja Novinič je bil danes v Italiji uspešno operirane strgane križne vezi v kolenu. Z nogometnih zelenic bo odsoten približno pol leta.

19-letnik se je poškodoval na mladinski pokalni tekmi proti Pescari, ko mu je med tekom obrnilo koleno. Že po prvem pregledu, ki ga je opravil, je bilo jasno, da gre za hujšo poškodbo in da bo potreben operacijski poseg. Tako je bil mladi napadalec iz Petišovec danes operiran. "Operacija, ki je trajala uro in pol, je uspela. Trenutno me malo boli, kar je po takem posegu normalno, drugače pa je vse v redu," pravi nekdanji član lendavske Nafte Mitja Novinič.

Čaka ga polletno okrevanje

Novinič bi se pred kratkim moral udeležiti zbora mlade slovenske reprezentance, a je bil primoran svojo udeležbo odpovedati. To ni prva hujša poškodba Noviniča, saj je bil enkrat na stranskem tiru za dlje časa že pred dvema sezonama. Z dobrimi predstavami v lanski sezoni si je zagotovil triletno profesionalno pogodbo in poleti treniral s članskim moštvom, zato je prišla ta poškodba ob nepravem času, ko bi se moral dokazovati trenerjem. Z nogometnih zelenic bo odsoten približno pol leta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.