https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

MIKK-ov večer Stand-up komedije: "IZ KANADE Z LJUBEZNIJO"

Kdaj: Petek, 09.05.2014 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Mikk Klub

Petek, 9. maj 2014, MIKK-ov klubski prostor ob 20.00 uri, vstopnina 4 eur MIKK-ov večer Stand-up komedije: "IZ KANADE Z LJUBEZNIJO"
Tin Vodopivec (Slo) in Daniel Ryan Spaulding (Canada) Vabljeni na večer stand-up komedije, kjer vas bosta zabavala dva prekaljena mačka standupa. Tin in Daniel skupaj redno nastopata po vsej Evropi že kar nekaj let, tokrat pa bosta združila moči v klubu MIKK, tako da nas čaka zabaven in sproščen večer smeha.

TIN VODOPIVEC (Slo)
Tin Vodopivec je eno najbolj aktivnih imen slovenske stand up comedy scene. Za njim je nešteto uspešnih nastopov - tako v domovini, kot tudi v tujini - nastopal je med drugim že v Los Angelesu, Seattlu, Londonu, Parizu, Varšavi, Dunaju, Budimpešti in po celotni bivši Jugoslaviji.

V Ljubljani je otvoril stand up večer pred legendo Eddijem Izzardom, drugod drugi odpirajo večere zanj - tako dober je. Zabaval vas bo s svojim rahlo kaotičnim stilom, ki vas bo znova in znova presenetil in spravil v smeh. Tina lahko gledamo tudi kot voditelja oddaje Planet Stand-Up na Planet TV.

Kontakt: info@tinvodopivec.com
Web: www.tinvodopivec.com

DANIEL-RYAN SPAULDING (Kan)
Daniel Ryan Spaulding je kanadski stand up komik, igralec in režiser, ki zadnjih nekaj let neutrudno nastopa po vsem svetu - od rodne Kanade, pa preko Skandinavije, Anglije vse do Avstralije, Singapurja in Indije. V svojih nastopih se rad dotakne politike, znanih osebnosti in smisla življenja, pa tudi zapletenosti človeških odnosov. Daniel je že stari znanec slovenskih odrov, saj redno gostuje pri nas, med drugim smo se mu lahko smejali na lanskoletnem festivalu Panč.

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.