https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Druženje radgonskih vojaških veteranov

15.05.2014 ob 9:00  

S športnimi tekmovanji in druženjem obeležen 5. Dan radgonskih vojaških veteranov.


Območno združenje vojnih veteranov za Slovenijo (OZ VVS) Gornja Radgona je tudi letos organiziralo svojo tradicionalno prireditev, 5. dan OZ VVS Gornja Radgona. Že zgodaj dopoldan so se izpred osnovne šole v Gornji Radgoni na spominsko pot osamosvojitvenih dogodkov do Turistične kmetije Roškar v Lastomercih podali pohodniki in kolesarji (25 pohodnikov in 12 kolesarjev), osrednjo dogajanje, s športnimi tekmovanji ter predvsem prijetnem druženjem pa je potekalo v Lastomercih. Številnim zbranim ob Turistični kmetiji Roškar, je ekipa Slovenske vojske iz Maribora prikazala nekaj oborožitve in tehnike, ki jo koristijo vojaki.


V nadaljevanju srečanja je potekalo družabno srečanje, tekmovanje v malem nogometu, kjer so slovenski vojaki premagali domače veterane, potem tekmovanje v pikadu, streljanju z zračno puško, lokostrelstvu, šahu in športnem ribolovu. Vsem najboljšim so podelili tudi lepe pokale, čeprav so tekmovanja bila namenjena predvsem druženju in zabavi. Z željo, da bi si nekoliko znižali stroške prireditve, so organizatorji pripravili tudi bogat srečelov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.