https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja boljše od Mariborčank

Beltinci, 19.5.2014  

Nogometašice Teleing Pomurja so bile v 18. krogu Ženske nogometne lige boljše od nogometašic Maribora. Pomurke so pred približno 100 gledalci slavile s 7:1 in tako z zmago končale redni del prvenstva. Sledijo še trije krogi lige za prvaka, prav v zadnjem krogu v Beltince prihajajo nogometašice Rudarja Škale, ta tekma pa bo najverjetneje tudi odločilna za državni naslov.

 ŽNK Teleing Pomurje - ŽNK Maribor 7:1 (4:0)

1:0 - Tibaut (16.min), 2:0 - Conjar (28.min), 3:0 - Rogan (35.min), 4:0 - Vrabel (39.min), 5:0 - Vrabel (55.min),

6:0 - Zver (72.min), 7:0 - Špur (76.min), 7:1 - Kozar (78.min).

Teleing Pomurje: Nemet, Prša, Rozmarič, Nikl, Špur, Rogan (od 57. Jelen), Kolbl (od 68. Misja), Zver, Tibaut (od 73 Horvat M.), Vrabel (od 62. Godina) in Conjar (od 73. Horvat K.).

Maribor: Lovrec, Ulbin, Rola, Miljkovič, Senekovič (od 46. Špes), Peruš (od 46. Čančala), Hanžič, Kozar, Ploj, Uršič N. in Uršič A.

Glavni sodnik: Slavko Nemet.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2014 ob 11:00 KAR NEKDO gost

      Čudno, da se nič ne piše o novem direktorju. Pa še iz Hrvaške, kod da nimamo doma sposobnih ljudi. Imajo preveč denarja? Seveda, ko pa poberejo večino denarja ŠZ Beltinci.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2014 ob 11:32 gost gost

      gda pa kakšen naš pride v tujini na kakšno takšno ali podobno mesto smo pa ful ponosni pa se po prsaj kučemo kak je nešče od nas uspel izven slovenije. @gost - KAR NEKDO lolek si.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2014 ob 12:49 KAR NEKDO gost

      gost - gost , jasno, če ima klub denar, ni problema. Poznam pa dovolj dobro, kako je pri ženskem nogometu, ker sem dolgo v njem deloval. Če bi imeli sposobno vodstvo, da si zagotovijo denar preko sponzorjev in donatorjev, ne pa da kot slišim na vsaki priložnosti skoraj izsiljujejo več denarja od ŠZ, za ostale pa kar ostane. Tu jaz vidim problem. Drugače pa zaradi mene če pride iz Kitajske. Jat s tem nimam problemov.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.05.2014 ob 23:35 eden gost

      KAR NEKDO, glede na to, da situacijo v ŽNK Teleing Pomurje očitno poznaš zelo dobro in glede na to, da dvomiš v sposobnosti vodstva, da si zagotovijo sponzorska sredstva, bi mogoče poizkusil z pridobivanjem sredstev. Koliko vem, je še kar nekaj mest v ožjem vodstvu prostih. Verjemi, vsakega sposobnega človeka bodo v klubu zelo veseli. Z zagotovostjo pa lahko trdim, da ŽNK TELEING Pomurje od ŠZ Beltinci ni prejel niti centa več, kot ga je pripadalo po Pravilniku za vrednotenje in sofinanciranje programov športa v Občini Beltinci. Kvečjemu bo teh sredstev, zaradi znanih zadev na Občini Beltinci, še manj. Ampak ne zaradi ŽNK TELEING Pomurje Beltinci. Mogoče tudi zaradi takih, kot je KAR .....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2014 ob 7:58 Gost gost

      Najlepše bo, ko bodo prestopi med igralkami ŽNK Teleing in ŽNK Trnava. V obeh klubih pa isti športni direktor. Že vijdin pralni stroj, notri pa ojri, kak se perejo. Pa če bo še podjetje Moharića iz Bratislave na Slovaškem vključeno. Če bo tako kot si predstavljam, bo ta primer za prekmurske kriminaliste enako težak kot iskanje tistega, ki je včeraj v Selu vkradno črešnje.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.05.2014 ob 10:07 kar nekdo odg gost

      Kar nekdo, če si tako dolgo deloval v klubu, napiši še kolko si pridobil sponzorskih sredstev. Drugo, to je samo v Sloveniji možno, da recimo Gančani, z vsem spoštovanjem do tistega kaj delajo, od ŠZ Beltinci dobijo več sredstev kot ekipa ki ima 32 kategoriziranih športnic, v klubu 100 igralk in 8 trenerjev. NO COMMENT. Pri 40.000 EUR proračuna bo pa pralni stroj dobro delal, funkcija direktorja pa itak ni bila nikoli plačljiva. Ne sodite kluba in ljudi, v njem vedno po svojih dejanjih, mogoče pa vsi v Sloveniji tudi ne kradejo, lažejo, perejo, ....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.