https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

9 Mura kros in prenos finala Lige prvakov

Kdaj: Sobota, 24.05.2014 ob 14:00

Kje: Černelavci, Športni park Černelavci

Društvo za edukacijo, turizem, nove medije in organizacijo – ETNO, vabi na tradicionalni, 9 Mura kros, ki bo potekal 24. maja 2014 s pričetkom ob 14.uri.
Letošnji dogodek smo poleg teka, pohodništva in kolesarjenja obogatili z dodatno športno aktivnostjo, to je mali nogomet, ter v tem duhu tudi finala Lige prvakov. Prenos Lige prvakov: Nikakor nismo pozabili na finalno tekmo Lige prvakov, katero bomo predvajali na velikem platnu v sklopu našega športnega dogodka! Tek in pohodništvo! Proga je dolga 8,8 km, poteka po večini v gozdu in ni zahtevna. Pripravili smo tudi eno vodno točko. Spodaj prilagamo načrt trase. Tako moški kot ženske tekmovalke štartajo skupaj, pokale pa prejmejo 3 najboljši tekači posebej med moškimi in ženskimi tekači. Poleg pokalov prejmejo tudi medalje in praktične nagrade. Štartnina za tekače in pohodnike je 4 EUR in vključujeo pijačo in topel obrok. Kolesarjenje:  Kolesarji se boste podali na rekreativno, 1 urno vožnjo do Copekovega mlina in nazaj. Tudi kolesarji si s štartnino 4 EUR zagotovijo pijačo in topel obrok. Mali nogomet: Ekipo sestavlja 5 + 1 oseb. Z žrebom se določijo tekme, ki trajajo 2 x po 15 minut.  Kotizacija za ekipo je 20 EUR in vključuje pijačo in topel obrok za vsakega tekmovalca. Prijava za ekipe nogometa je nujna in sicer jih zbiramo do 21.5.2014, na številki 041 797 636 (Bojan Kerčmar) ali na e-pošti:murakros@etnoinfo.comGrafični natečaj: Vse kreativce in grafične oblikovalce tudi letos vabimo, da se predstavijo s svojim plakatom, v sklopu natečaja “Bodi kreativem bodi aktiven”. Izbirali bomo najboljši plakat na temo športne tematike, rekreacije in zdravega načina življenja, ki bo tudi uradni plakat Mura krosa za naslednje leto. Izdelke v dimenzijah B2- 707 X 500 mm v PDF ali JPG – 300 dpi obliki pričakujemo do 20. maja 2014 v našem nabiralnikumurakros@etnoinfo.com. Nagradni fond za najboljše izdelke znaša 90 EUR.

 Podroben program:

14.00: žrebanje in začetek nogometnih tekem malega nogometa.
16.00: štart teka, nekaj minut za njimi bodo štartali tudi pohodniki, ki bodo prehodili tekaško progo.
16.15: štart kolesarjev
18.00: Razglasitev rezultatov in podeliteve: 
-nagrad, medalj in pokalov Pomurskih lekarn najhitrejšim tekačem
-nagrad nagrajenim osnovnošolcem za najboljše likovne izdelke na temo „Teci z življenjem.“
-nagrad zmagovalnim plakatom natečaja „Bodi kreativen, bodi aktiven“.
19.00: Začetek prenosa studijskega programa UEFA Lige prvakov in finalne tekme med Realom in Atleticom iz Madrida, s pričetkom ob 20.45 uri.
Skozi celoten dan nas bo glasbeno zabaval DJ Samo, poskrbeli smo za hrano in pijačo, odplesali ples za sončno vreme, vi pa s sabo prinesite obilo dobre volje in športnega entuziazma. Za vse informacije in prijave na športne aktivnosti, kličite na GSM številko 041 797 636 (Bojan Kerčmar) ali pišite na murakros@etnoinfo.com. Vabljeni v našo družbo!

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.