https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Gornji Radgoni potekal Q Dance za vse generacije

Gornja Radgona, 27.05.2014 ob 7:30  

Ljudska univerza Gornje Radgone predstavila Q Dance za vse generacije.

 

V prostorih Ljudske univerze Gornje Radgone je potekal Q Dance. Dvakrat v istem dnevu so se predstavnice in predstavniki zavrteli v ritmih Popa in Hip Hopa. Morda je sam naslov dal predstavo o enostavnih plesnih korakih, vendar smo se prepričali, da temu ni tako. Srečanje je ponujalo ples za najmlajše ob 16. uri ter za starejše člane ob 19. uri. Vendar, ob pregledu na sodelujoče smo hitro ugotovili, da ne gre le za mlajše plesalce, temveč so bili prisotni plesalci vseh starosti.

Čeprav je ritmična vaja trajala 90 minut, se je že po nekaj uvodnih minutah aktivnega gibanja večina obiskovalcev dodobra potila. Ob odličnem vodenju vodje, ki je sam aktiven plesalec ter ob pomoči asistentk so sodelujoči le na slepo sledili določenim gibom. Vendar pa, ko se je posamezen gib združil v celoto, so še prej nepoznani ples združili v koreografijo. Plesi Q Dance se bodo dogajali v Ljudski univerzi do dva krat tedensko. Z zanimanjem bomo spremljali dogajanje še v naprej, kajti aktivnost ne nudi samo druženja, temveč tudi dobro možnost rekreacije.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.