https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

EROTIKA

Z orgazmom do boljšega spomina

28.5.2014  

Številni strokovnjaki že dolgo dokazujejo, kako zdrav je seks za človeško telo, sedaj pa so tudi razkrili, da je orgazem izjemno dober za povečanje koncentracije ter spomina.


Raziskave so pokazale, da orgazem izjemno blagodejno deluje na človeško telo

Z reševanjem križank, lahko pospešite delovanje možganov, toda če si želite izboljšati koncentracijo in spomin, vam bo pri tem najbolj koristil orgazem. S spolnim vrhuncem poskrbimo za najboljšo stimulacijo možganov.

Orgazem zmanjšuje raven stresa in nam daje energijo

Prav zaradi tega bi morali ljudje, ki imajo veliko umskega dela, veliko seksati, zato hitro pod rjuhe in vaš spomin bo veliko boljši. Orgazem je odlično sredstvo za boj proti depresiji. Povečuje namreč raven oksitocina in endorfina v organizmu, ki delujeta kot naravni analgetik in antidepresiv. Delujeta pomirjujoče, zmanjšujeta stres in napetost ter ustvarjata občutek ugodnega razpoloženja.

Foto: www.tportal.hr

Orgazem podaljšuje življenje

Številne raziskave potrjujejo, da naj bi orgazem podaljševal življenje, pozitivno vplival na zdravje srca in ožilja, ščitil moške pred rakom prostate, branil pred migrenskimi glavoboli, zagotavljal kakovosten spanec, zniževal željo po prehrani in cigaretah ter pomagal pri hujšanju.

Poleg orgazma, na zdravje pozitivno delujejo tudi božanje, žgečkanje in objemanje. Telo ima na milijone občutljivih receptorjev, ki v primeru draženja proizvedejo hormona prolaktin in endorfin, ki zmanjšujeta agresivnost in stres.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2014 ob 9:17 smrkci gost

      Prekmurci so sramežljiv narod,glede spolnosti.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2014 ob 11:01 blabla gost

      Od kod ste to povzeli? Kaj ste malo čez luno na tem Pomurcu ali se boste kdaj naučili, da je treba vir navesti? Toliko bolj, ko omenjate raziskave.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2014 ob 23:05 dedek gost

      Že spet odkrivanje tople vode. To so že naši dedki in babice vedeli. Ker so veliko sexali so bili vedno dobre volje in nasmejani. Ko danes pogledamo okrog sebe, kaj vidimo?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.