https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Križevci suvereno do zmage v Radencih

29.5.2014  

Na lepo urejenem športnem objektu v Radencih je bila včeraj odigrana pomembna tekma v 1. MNL Murska Sobota. Ob raznoraznih špekulacijah, da nekatere ekipe na vrhu ne izpolnjujejo pogojev za vstop v novonastalo tretjo ligo oziroma da ne želijo igrati pod okriljem NZS, bi namreč zmagovalka tega dvoboja še lahko upala na napredovanje.

Slatina : Lesoplast Križevci 0:9 (0:1)

Strelci: 0 : 1 Žižek  (24), 0 : 2 Šlihthuber (52), 0 : 3 Sabo (67), 0 : 4 Kokaš (70), 0 : 5 Sabo (71), 0 : 6 Rebrica (79), 0 : 7 Rebrica (83), 0 : 8 Vöröš (85), 0 : 9 Vukan (89)

Gostje so začeli podjetneje in hitro prišli do vodstva. Po natančnem predložku Mitje Horvata z desne strani, je v kazenskem prostoru bil najvišji Goran Žižek, ki je z glavo rutinirano zadel nebranjeni del mreže domačega vratarja. Nato so domači z borbenostjo hitro vzpostavili ravnotežje, tako da so gostje na odmor odšli z minimalno prednostjo.

Drugi polčas sta ekipi začel dokaj enakovredno in si preigrali nekaj polpriložnosti. V 52. minuti pa so gostje z lepim strelom Boštjana Šlihthuberja iz prostega strela povišali vodstvo. Po tem zadetku so domači izgubili živce in si po nekaj nepotrebnih prekrških prislužili kar dve izključitvi v razmiku dveh minut, saj sta zaradi brezobzirne igre drugič porumenela Rok Šteiner in Denis Kavaš. V prvih desetih minutah po izključitvi so bili domači celo nevarnejši, vendar so se gostje nato vendarle zbrali in v zadnjih dvajsetih minutah igre kar sedemkrat premagali domačega vratarja.

Gledalcev: 100

Slatina: Serec, Lovrec D. (od 70. Zemljič), Sečko B., Kavaš, Sečko Ž., Štelcl, Budja, Vidmar (od 46. Podlesek), Šteiner, Lovrec R. (od 59. Hozjan), Zorko (od 63. Dokl).

Lesoplast Križevci: Zver, Vegi Kalamar Aleks, Lainšček, Horvat, Vegi Kalamar Alen (od 67.  Grčar), Novak S., Sabo, Kuronja (od 69. Kokaš), Novak N. (od 78. Vukan), Žižek (od 59. Vöröš), Šlihthuber (od 73. Rebrica).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2014 ob 15:41 gost gost

      hahaha, ti radenci so se pa vedno nosili kot nekši prvaki, zaj pa so dobili petardo od povprečne ekipe!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2014 ob 15:57 pomurec gost

      tej križevce špilajo toplo hladno, presenetijo lejko kogarkoli ali pa sami sebe, kda gibijo točke proti dosti slabšin nasprotnikon. Z druge strani pa neven, ka je s temi radencami poraz v gančanaj, zdaj pa še ta sramota.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2014 ob 19:29 pom gost

      Radenci so v k@rcu tako ali drugače....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.05.2014 ob 9:45 Navijač gost

      Katastrofalno pa je bilo tudi obnašanje domačih navijačev. Zakaj pa o tem nihče nič ne napiše ???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2014 ob 11:56 navijač1 gost

      Res pohvalno da majo eni navijači tak radi svoj klub, da žalijo igralce nasprotnikove ekipe na podlagi njihove narodnosti. Škoda da niso sodniki poskrbeli za prekinitiev in odpoved tekme, tak bo pa šlo to verjetno lepo počasi mimo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.