https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Šratovci in Rogašovci slavili ob ritmih skupine Weekend Band

01.06.2014 ob 8:00  

Včeraj je PGD Sveti Jurij organiziralo že 27. gasilsko nočno tekmovanje za prehodni pokal pokal Altrad Liv. Za odlično zabavo pa je medtem poskrbel Weekend Band.


Gasilske desetine so se pomerile v suhi vaji z motorno brizgalno. Najhitrejši in najspretnejši so bili gasilci iz Šratovcev, najboljša ženska desetina pa je prišla iz sosednjih Rogašovcev. Podrobnejše rezultate si lahko pogledate v spodnji priponki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. mitaja
    01.06.2014 ob 9:36 mitaja

    RogašOvci ...

    3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    01.06.2014 ob 10:28 bbr gost

    kmetavzeri

    6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    01.06.2014 ob 10:32 gost

    Vikend gasilski bend! :):):)

    5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    02.06.2014 ob 6:54 gost

    ja, samo gasilske uniforme njim še majnkajo. Vsako fešto isto sranje

    3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.