https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nepridipravi v Bakovcih ukradli kokoši

02.06.2014 ob 6:43  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, prometno nesrečo z gmotno škodo, kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, povoženje divjadi in kršitelju zasegli vozilo.     

Na področju kriminalitete so v Kupšincih obravnavali tatvino kolesa, v Bakovcih tatvino kokoši, na Srednji Bistrici poškodovanje igralnega avtomata, v Berkovcih poškodovanje reklamnih tabel, v Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici namerni poškodovanji vozil ter radgonski policisti so zaradi nasilja v družini obravnavali moškega in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.  

Radgonski policisti so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja kršitelju zasegli kolo z motorjem. Lendavski policisti so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2014 ob 8:42 M gost

      Včeraj sta se v Veščici pri Murski Soboti sprehajala dva mlajša roma, ki sta na videz bila še nepolnoletna. Dekle je bilo na cesti in opazovalo okolico, dečko ki je imel kapo s šiltom obrnjenim navzgor, pa si je od bližje ogledoval hiše in dvorišča. Pri moji hiši si je celo dovolil, da je stopil za hišo in si od bližje ogledal kletna okna in kolesa pod nadstreškom. Na dogodek me je opozoril sosed. Bodite pozorni!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2014 ob 9:21 - gost

      vej pa nišče drugi ne bi kradno kure, kak pa tej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2014 ob 19:35 SRAMOTA gost

      NERAZUMEM zakaj ljudje božji siKRADETE med sabo če pa za uso to krizo je kriva DRŽAVA njeni FUNKCIONARJI, LOPOVSKE BANKE,ki,sodelujejo z KRADLJIVIMI DURSI, in še in še bi lahko našteval.Tem VSEM bi TREBALO SPOKRAST TISTO KAR SO NAM UZEL ne pa nam SIROMAKOM.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.