https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

V lendavski Montaži napovedali stavko; obeta se še en stečaj

Lendava, 03.06.2014 ob 7:45  

Zaposleni v Montaži Lendava so včeraj direktorju družbe Igorju Ščančarju napovedali stavko. Stavkali naj bi 9. junija, direktor pa napoveduje stečaj.


Zaposleni v Montaži, ki se ukvarja z montažno dejavnostjo strojnih inštalacij, zahtevajo izplačan del plače za mesec januar in februar ter celotne plače za marec in april z vsemi dodatki, poroča Pomurje.si.

V podjetju je bilo do sobote zaposlenih 45 delavcev, od tega naj bi jih 11 že prekinilo delovno razmerje in se zaposlilo v ptujskem Tamesu. Šest delavcev je bilo posojenih Varstroju, kjer v teh dneh dokončujejo naloge, ostali proizvodni delavci pa so včeraj pričeli z dvotedenskim dopustom. Po preteku dopusta naj bi direktor sam vložil predlog za stečaj podjetja. Ker v Montaži zamujajo z izplačilom plač, so zaposleni že vložili zahtevke za izvršbe  oz. rubež.

Foto: Obrtna cona Lendava (www.lek.si)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2014 ob 8:46 Charlie gost

      Sadovi naše politike se kažejo na vseh korakih. Pa tudi od novih volitev si gospodarstvo ne more obetati kaj pozitivnega.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2014 ob 10:20 smrkci gost

      Že večkrat sem napisal da za vse stečaje v Prekmurju in Sloveniji so krivi sindikati in delavci.Ke se ne upajo upreti tej politični in tajkunski in menedžerski mafiji .Že 23 let je slabše in slabše,delavce iztrebijo in navadne smrtnike jim poberejo denar,ki so si ga zaslužili in si ga oni razdelijo med seboj.Delavci in navadni smrtniki ne volite na volitvah ene in iste politike,ki se selijo iz ene stranke v drugo, isto kot kukavica,ker v Sloveniji ni politika,ki bi ga jaz volil na volitvah,ker so vsi lažljivci in hinavci.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2014 ob 16:03 gost

      prava sramota ,zberimi se prekmurci in enkrat naredimo temu konec, pomurci gremo za republiko,ovači nas ljubljana uniči do konca ,samo še pongrad in lek pa smo kak v kosovo samo oni majo vsaj lubenici tam mi pa še toga nemamo,

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.06.2014 ob 19:47 NESPOSOBNEZI gost

      Drugo ne poslusamo stecaj, stecaj, kaj hudica se dogaja v nasi drzavi . Ali imamo sama tajkunska podjetja ? Cas je ka se stvari drasticno spremenijo, tako ne bo vec slo !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.06.2014 ob 20:15 INRI gost

      Bodite PREKLETI vsi ki sedite v DRŽAVNEM zboru in tisti ki jih podpirate,Kajti UNIČUJEJO nas DELAVCE in GOSPODARSTVO.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.