https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Radencih na kolesarskem maratonu 341 kolesarjev

03.06.2014 ob 11:00  

Medtem ko so v preteklosti kolesarski maraton Treh src v Radencih pripravljali konec avgusta, so to množično prireditev letos prvič pripravili že na začetku junija. Šlo je za 34. kolesarski maraton Treh src, ki je kljub turobnem vremenu pritegnil veliko kolesark in kolesarjev vseh starosti, iz cele Slovenije ter tudi iz tujine.


Poleg odraslih, kjer je sodelovalo 341 kolesarjev, so letos prvič pripravili tudi mini kolarski maraton na 4 km dolgi progi, kjer je nastopilo 51 mladih kolesarjev, med katerimi so bili tudi otroci stari manj kot tri leta.

Start 34. maratona Treh src je bil že ob 10. uri dopoldan izpred Lovskega doma LD Radenci v Boračevi. Organizatorji so v Radencih letos pripravili štiri proge – otroški maraton maraton OAZA na 4 km, potem mali maraton Naturelle na 28 km z dvema vzponoma, veliki maraton Tri srca Radenska Classic na 75 kilometrski progi s kar sedmimi vzponi ter srednje zahtevno progo maraton Tri srca Radenska Light na 54 km s štirimi vzponi.

Vsem udeležencem so zagotovili: brezplačno kopanje v Zdravilišču Radenci na dan maratona, napitke Radenske na okrepčevalnicah in v startno-ciljnem prostoru, topli obrok na cilju, spominsko medaljo, majico, pripravili pa so tudi bogat srečelov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.