https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

PRIJATELJSKO REKRACIJSKO KOLESARJENJE

Kdaj: Sobota, 05.07.2014 ob 6:00

Kje: GORNJA RADGONA-MONOŠTER, TRSTENJAKOV DOM

Ljubitelji rekreacijskega kolesarjenja vabljeni na kolesarjenje, v prestolnico Porabskih Slovencev v Monošter v sosednjo republiko Madžarsko. Kolesarjenje bo v soboto,5. julija s startom ob 6,00 uri izpred Trstenjakovega doma v Gornji Radgoni. Smer proge je predvidena iz Gornje Radgone preko Bad Radgersburga, Cankove,Krašči, Kuzme,Trdkove,Gornjega Senika, Spodnjega Senika,Slovenske vasi do Monoštra in nazaj. Za okrepčilo poskrbi vsak sam iz nahrbtnika, na pot naj se podajo le tisti, ki zmorejo prevoziti pot, ki je dolga tja in nazaj 100 km. V primeru slabega vremena, kolesarjenje odpade. Vljudno vabljeni ! info: 041 916 371 Marjan

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.