https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Černelavcih so tekmovali v kuhanju bograča

Černelavci, 08.06.2014 ob 11:30  

Sicer že tako visoke temperature so še dodatno ogrele Černelavce, natančneje zelenico nasproti gostilne Spirić, kjer je letos že četrtič zapored potekalo tekmovanju v kuhanju bograča. Udeležilo se ga je kar 36 ekip, zato so tekmovanje razdelili v dva dela. Dopoldne je kuhalo 13 ekip, popoldne pa kar 21.

Meso, čebulo, krompir, začimbe in ostale sestavine brez katerih ne gre, so tekmovalci prejeli vse v istih količinah. Tekmovalci so prinesli s sabo »le« svoje nože. Vendar smo že kmalu opazili, da je sprva barva, nato pa še okus lahko povsem različen. Obiskovalci smo morali narediti kar nekaj krogov, da smo se lahko odločili pri katerem želimo naročiti svojo porcijo. Še težjo nalogo pa je imela komisija, ki je ob koncu morala izbrati in razglasiti  najboljše. Letos je skuhala najboljši bograč ekipa Bubi team, druga je bila ekipa PGD Černelavci, tretji pa ekipa Optike Flajšaker iz Ljutomera.

Obiskovalce je zabavala skupina Plamen, pripravili pa so tudi šaljivo tekmovanje za zaboj piva Kozel.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Avtorica: Ksenija Glažar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2014 ob 23:41 hah gost

      pomurec svaka vam čast,zmagovalce ste sploj nej poslikali.zakoj? zato ka so cigani?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2014 ob 10:20 Jasmin Carp gost

      Bravo BUBI ČESTITAM ZA ZMAGO !!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2014 ob 11:40 ..... gost

      Špirič pa bograč ? Špirič je z domovine ge ne poznajo bograča alo ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.