https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Melincih dišalo po golažu

Melinci, 09.06.2014 ob 11:30  

To soboto so v Picolu baru v Melincih pripravili že 4. Golažijado.


Letošnjega tekmovanja se je udeležili skupno 24 ekip. Ekipe so skrbno varovale svoje recepte in sestavine, ki so jih uporabile za pripravo golaža. Vsaka ekipa ima svoj način priprave mesa in sestavin, ki so potrebne za pripravo odličnega golaža. Tekmovalci so imeli zahtevne pogoje za delo, saj so se poleg skrbe priprave, morali še spopadati z vročino. Za slednje pa je bilo dobro poskrbljeno.

Na letošnjem tekmovanju so se najbolje odrezale naslednje ekipe:

  1. mesto ekipa PGD MELINCI
  2. mesto ekipa TINEKOV BROD
  3. mesto ekipa TINA BAR

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2014 ob 12:17 krofaš gost

      Cuzeki so tüdi bilij ja ja cuzeki

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2014 ob 15:42 vinko megla gost

      Na pa se je zacnolo z tejn kujanjon po selaj opet de se jelo in lokalo ksenki pa se nikaj ne cujdin tak so edni te isti pri kopanjaj ka zrejo ksenki potli pa sinfajo okoli kak je slabo bilou da si napunijo te lakotnaske bleke

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2014 ob 17:28 krofaš gost

      Vinko boug daj ge se potejpleš ?Že san mislo ka si ge na morji .Ja ,ja že si bleke punijo ka še pa bou do jeseni . Fajn boj

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2014 ob 18:04 Stewen gost

      ENI IN ISTI - Nekje sem bral, da v Ljubljani živi človek, ki se prehranjuje na ta način, da obiskuje razne sprejeme, degustacije in druge zadeve, kjer se je mogoče do sitega najesti, ne da bi mu bilo treba kaj plačati. Ker tudi v Pomurju rdi "častimo", ne manjka (ne)povabljencev, so povrh še nehvaležni in -kot piše Megla - "potli šinfajo. - V Prekmurju pa že malo pretiravamo z bogračijadami, dodlami, mapijadami in golašijadami. Vedno eno in ista, vedno eni in isti. Še najbolj originalni se mi zdijo Hotižani z ribamu "na hotiški način." - Golažijade se nisem udeležil, zato ne vem, kaj so skuhali, fograf, ki je objavil na ducate slik ljudi, je prikazal samo eno s sramežljivo z domnevnim golažem. To pa je pomanjkljivost v poročanju, zato naj ostane brez honorarja!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2014 ob 23:50 zds gost

      Ge je pa zverina tomislav?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2014 ob 21:33 sobočanka gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.