https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja v Beltincih do novega naslova prvakinj

Beltinci, 10.6.2014  

 V Beltincih smo v Športnem parku dobili novega starega državnega prvaka. Ekipa ŽNK Teleing Pomurje je v odločilni tekmi, šlo je za derbi 21. kroga SŽNL, s 4:3 ugnala ŽNK Rudar Velenje.

ŽNK Teleing Pomurje – ŽNK Rudar Škale 4:3 (1:1)

Strelke: 0:1 Murič (37.), 1:1 Zver (42.), 2:1 Špur (49.), 3:1 Tibaut (55.), 4:1 Conjar (73.), 4:2 Šoronda (85.), 4:3 Sevšek (91.)

Beltinci so doživeli športni praznik kot včasih, ko so imeli še moško ekipo v prvi ligi. Tokrat so bile kreatorke ženske, ki so poskrbele za razburljivo končnico s srečnim koncem. Ekipi sta bili pred zadnjo tekmo poravnani na 51 točk, tako da so gostje so vedele, da morajo za naslov prvakinj nujno zmagati, domačinkam je ustrezal poleg zmage tudi remi.

Beltinčanke so že od začetka krenile odločno, toda niso uspele kronati premoči. Kazen je sledila v 37. minuti, ko je gostje v vodstvo popeljala Moira Murič. Vodstvo Rudark pa ni trajalo dolgo, saj je samo pet minut kasneje izenačila Mateja Zver. Premor so boljše izkoristile domačinke, ki so že po desetih minutah nadaljevanja z zadetkoma Staše špur in Tjaše Tibaut povedle s 3:1. Ko je v 73. minuti Monika Conjar še četrtič premagala gostujočo vratarko, je kazalo na gladko zmago, toda po menjavah najboljših domačih igralk so gostje poraz omilile na 4:3.

ŽNK Teleing Pomurje bo v sezoni 2014/15 znova branil barve Slovenije v ligi prvakinj.

 

Izjave po koncu tekme:

Bojan Jančar, trener ŽNK Teleing Pomurje: »Vnovič smo pokazali, da smo najboljša ekipa v Sloveniji. V prvem polčasu nismo mogli zabiti, imeli smo precej priložnosti, na koncu pa smo le poravnali. Bilo je zelo težko, saj je bilo zelo vroče in soparno. V drugem polčasu smo zaigrale boljše, na koncu pa sem dal priložnost vsem dekletom, saj si to zaslužijo. Vesel sem, ker nam je zopet uspelo!«

Tanja Vrabel, kapetanka ŽNK Teleing Pomurje: »V prvem delu smo imeli kar nekaj težav, gostje so celo povedle. V drugem polčasu smo dokazale, da smo boljše. Upoštevale smo trenerjev nasvet in stopile bližje tekmicam, to se nam je hitro obrestovalo!«

Dušan Uršnik, trener ŽNK Rudar Škale: »Čestitam Pomurju za naslov. Mi smo v prvem polčasu in nadaljevanju naredile tri osnovne napake, po katerih pa ne moreš zmagati. Škoda, saj smo do 0:1 kontrolirali potek srečanja in imeli igro v svojih nogah. Kljub temu pa si moje igralke za tekmo in sezono zaslužijo čestitke. Škoda le, da nismo zadeli za 4:4. Še enkrat pa čestitke domačinkam za tak spektakel!«

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2014 ob 20:32 PREKMURSKI ZET gost

      BRAVO DEKLINE, KAPA VAM DOL, ZASLUŽENO!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.