https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Štihec sprejel odličnjake v PartyMaxu

Murska Sobota, 14.06.2014 ob 11:45  

V četrtek je župan MO Murska Sobota Anton Štihec pripravil sprejem za vse odličnjake, ki so v vseh letih šolanja dosegali odlične rezultate tako na šolskem področju kot tudi pri obšolskih dejavnostih.


Za svoj trud in odlični uspeh so prejeli priznanje in knjigo "Duša slovenska", po podelitvi pa so se vsi odličnjaki pomerili tudi v bowlingu.

Letos je bilo 53 odličnjakov: osem učencev iz OŠ I, kar 27 iz OŠ II, devet iz OŠ III, ena učenka iz OŠ IV, dve učenki iz OŠ Bakovci ter šest iz Glasbene šole Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2014 ob 0:57 eden gost

      e moj kejpaš ti si bil tan ka slikaš odličnjake ali štiheca pa petrijana

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2014 ob 7:45 tiiii gost

      To pa resa ce te clovik za slikati

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2014 ob 10:42 gost gost

      ej debilčka pred menof: sta pomislila ka je fotograf ščeu na sliko dobiti vsakoga dijaka gda je prejemal priznanje? Eni, ka ste politično prestrašeni, pa vidite predmet vašega poželenja, okoli šteroga se vam na tun portale očitno vrti svet. Vej se pa strpite do volitev pa svoje simpatije, antipatije pokažite na volilnem listeku. Nam pa privoščite, ka vidimo svoje dete na sliki kak prejema priznanje. Tüdi to, ka je na takšni sliki z županom, je del javnoga priznanja truda teh učencof. Tak to vidi normalen človek.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.