https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Pomurje navdušila virtuoza 2CELLOS in zasedba Soulfingers

Murska Sobota, 22.06.2014 ob 13:00  

Vrhunec so Soboški dnevi doživeli sinoči z nastopom vrhunskih violončelistov 2Cellos.


Slovenec Luka Šulić in Hrvat Stjepan Hauser sta z instrumentalno izvedo svetovnih uspešnic, kot so Highway to Hell, Human Nature, Shape of my Heart, in mnogih drugih navdušila množico, ki se je zbrala v murskosoboškem parku.

Ob priznanih virtuozih so za zabavo sinoči poskrbeli še Jean Bačič Quartet, zasedba Soulfingers in Happy OlMcWeasel.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2014 ob 9:00 Damjana gost

      Na niti enon šanki ne davlejo računov za pijačo. Samo pobejrajo pejneze pa jih mečejo v blagajne. Što je odgovoren? Štihec? Belecova, ki je velka poštena kandidatka na volitvaj?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2014 ob 9:04 banda gost

      Resno ka je bila gužva, ali ka v šankaj ne davlejo računov to je pa višek. Inšpekcije spijo ali ka se dogaja? Ne smejo na teren? Mojome sauside so pa za pol dneva gostilno zaprli, ker bi kao naj nej davo računof?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2014 ob 9:20 Odprte blagajne gost

      Štihec pa Belecova očitno je tau naveza ka si lejko vse dovoli. Čista istina je ka se računi ne davlejo na Soboških. Blagajne majo odprejte pa samo pejneze notri mečejo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2014 ob 9:27 gost

      evo pljuvalnik.com je že pa neka najšo ka lejko po županu serete.Bolano,ka ma župan z računi ???Zakoj ste pa te plačali zapitek,če ste nej dobili računa ??Kelko ges znan ti nej trbej plačati,če ne dobiš računa,zato bi vi ka zdaj serete brez vez lejko bili srečni pa pili in geli zašenki ;-)

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2014 ob 10:11 gost

      Zato smo tu kjer smo. Računi so edini problem?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2014 ob 10:30 soodgovornost gost

      Župan je predstavnik organizatora in kot takšen je odgovoren za vso gostinsko ponudbo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.06.2014 ob 10:43 gost

      dajte dajte ka pa telovadite,še dobro ka ne zahtevate ka bi van župan mogo streči pijačo in jedačo ker so organizatorji.Itak se zna ka ena te ista oseba na ton portalu šinfa na vse pretege župana sam sebe pa ne pogledne v ogledalo verjetno ne upa.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.06.2014 ob 11:35 gost

      pljuvalnik.com je že pa neka najšo ka lejko po županu serete.Bolano,ka ma župan z računi ???Zakoj ste pa te plačali zapitek,če ste nej dobili računa ??Kelko ges znan ti nej trbej plačati,če ne dobiš računa,zato bi vi ka zdaj serete brez veze, lejko bili srečni pa pili in geli zašenki ;-)Pa kak ste lejko tak naivni ??? Kak je lejko župan kriv,če so nej računa talali ??? Kda sladoled kupite pa ne dobite računa,van je tudi župan kriv ???Kda na tržnici zelenjavo kupuvlete pa ne dobite računa van je tudi župan kriv ??Kda v marsikeri gostilni ne dobite računa van je pa kriv župan ???Daj malo premislite prle kak začate srati po nekom,saj je vseeno na ten portalu je to normalno oziroma zaželjeno ka se pljuva po določeni osebi,če pa slučajno ka proti mađistri napišeš pa boš zradirani ali pa lejko tudi kakšno pismo od njegovega odvetnika pričakuješ.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.