https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: Motokrosisti v Mačkovcih po dolgih letih zopet dvignili prah

Mačkovci, 23.06.2014 ob 13:30  

V Mačkovcih so včeraj po dolgih letih zopet gostili motokrosiste iz vse Slovenije ter sosednje Avstrije in Madžarske, saj je AMD Štefan Kovač ponovno obudil motokros na nekoč svetovno znanih peščenih stezah.


V Mačkovcih je tako potekala četrta dirka letošnjega pokalnega tekmovanja v motokrosu ter po dolgih dvanajstih letih gostila motokrosiste na stezi in v krajih z nekoč bogato dirkaško tradicijo v motokrosu. Proga v Mačkovcih namreč sodi med ene lepših v Sloveniji, sploh po obnovi, ki se je zgodila v začetku tega leta.

Na letošnji tekmi je nastopilo tudi kar nekaj domačih tekmovalcev, ki so v svojih kategorijah dosegli solidne rezultate. V najmočnejšem razredu je bil Leon Podlesek osmi, v drugem najmočnejšem razredu pa je Jožek Petek zasedel tretje mesto. Bronasto medaljo je v svojem razredu osvojil tudi  Željko Makovec, v veteranski kategoriji pa je šesto mesto osvojil Emmerich Lampl. Podrobnejše rezultate si lahko pogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      23.06.2014 ob 13:47 porabje

      :D od januara mamo tü v Porabji nauvo cesto med G. Sinikon pa Vericami. Pa žive tü ena peštarska ženska, ki je nej štela, ka bi gradili cesto. V soboto so prišlij veteranski motori pa automobili v Andovce, skos eto cesto pa ta ženska pá je nevolo mejla. Či bi živejla ta v Mačkovcaj, tak bi bojno delala proti tejn motokrosiston :D cejlek Boži bič je una :)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2014 ob 14:21 petra gost

      Zakon je bilau. Hočemo še več tega hrumenja. Superr... vse pohvale

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2014 ob 23:10 apn-6 gost

      samo ka se prašij :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.