https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Likovni maraton za otroke v Puconcih

Puconci, 26.06.2014 ob 13:00  

Društvo Radovednež je minulo soboto v puconskem parku po večkratni odpovedi zaradi slabega vremena končno izvedlo Likovni maraton, ki se ga je udeležilo skoraj 30 otrok.


Otroci so se z mentorji lotili kar nekaj različnih likovnih nalog. Eni so ustvarjali mobile in z njimi okrasili bližnja drevesa, drugi so se odločili, da bodo oblekli klopi v parku, tretji pa so drevesom dali novo podobo, ko so jih ovili z volno in ostanki blaga, med njimi pa prepletli vrvice, tako da si imel občutek, da se nahajaš na veliki pajkovi mreži.

Društvo Radovednež tvorijo profesorji in absolventi pedagoških smeri in njihov glavni namen je dodatna vzgoja in izobraževanje otrok in mladostnikov. V njihove delavnice so vključene plesne, gledališke, glasbene, likovne ter še kar nekaj dejavnosti.

Društvo Radovednež smo predstavili tudi v naši rubriki Pom-plus:

Društvo Radovednež: »Učenci bi naj snov sprejeli kot darilo, ne kot obremenilno obveznost«

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.