https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

PRLEŠKI KVINTET @ 20.AJDOVA NOČ

Kdaj: Sobota, 12.07.2014 ob 19:00

Kje: Odranci, ŠRC Odranci

V soboto bomo pa nadaljevali kar po domače .... Kot se za vsakoletno Ajdovo noč spodobi, bomo tudi tokratno soboto preživeli v ritmih narodnozabavnega ansambla. Letošnji gostje na sobotnem delu Ajdove noči bodo člani ansambla PRLEŠKI KVINTET. Poleg veliko zabave bomo tudi letos poskrbeli za velik jubilejni srečelov, iz kuhinje pa bo dišalo po pravi odranski ajdovi kaši in ribah po odransko. Več informacij sledi kmalu.... VABLJENI ! Po petkovi zabavi se bomo na prireditvenem prostoru ponovno zbrali v soboto, 12.7. ob 12.uri  Ob domači pristni kapljici bo čas za druženje tudi z našimi starejšimi občani. OTROŠKA ANIMACIJA - ČARODEJ "JOLE COLE" (17.00) V tej predstavi bo čarodej Jole Cole otrokom pokazal najbolj smešne in zabavne čarovnije v katerih bodo sodelovali čisto vsi. Vsak čarodej potrebuje za čaranje čarobni klobuk, čarobno palico in čarobne besede. Jole Cole uporablja prav posebne. Kakšne izveste v predstavi.Otroci bodo spoznali nagajivo rutico, ki se na koncu spremeni v nekaj prav posebnega, pričarali bomo rožice, s čarovnijo pobarvali pobarvanko...in na koncu pričarali tudi zajčka. A včasih se zgodi kaj nepredvidljivega in namesto zajčka dobimo... Skratka Otroci, starši, dedki in babice vabljeni na najbolj smešno čarovnijo letošnje 20.ajdove noči. Dobimo se ob 17.00 uri v Športnem parku v Odrancih. Vstop je prost. KUHARSKO TEKMOVANJE- tradicionalno KÜJANJE AJDOVE KAŠE (17.00) Medtem, ko se bodo otroci zabavali ob čarovnijah, pa bo iz stojnic zadišalo po najboljši ajdovi kaši. Naslov lanskega prvaka branijo člani čebelarskega društva Črenšovci. Ohranjanje kulinarične tradicije in nepozabno druženje ob kuharskih loncih tudi letos vabi k sodelovanju vse, ki bi se radi preizkusili v kuhanju naše specialitete. Prijave sprejemamo na tel: 041/944-025 - Elizabeta Grabna 051/637-696 - Alen Hajdinjak Do četrtka, 10.7.2014 !!!! Pa dober tek in prijetno kuhanje !!! Najboljše ekipe bodo nagrajene s pokali, po tekmovanju pa se bomo poveselili ob zvokih PRLEŠKEGA KVINTETA dolgo v noč. VABLJENI !!!!

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.