https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kisilakova osvojila tri medalje

4.7.2014  

Plavalka Zdravilišča Radenci Karin Kisilak je na sobotnem tradicionalnem Lučkinem pokalu v Trbovljah osvojila kar tri kolajne. Kaja Leopol pa je prejela zato medaljo na 100 m delfin. 

V Trbovljah se je v soboto, 28. junija 2014 preko 100 plavalcev iz Italije, Avstrije in Slovenije pomerilo na tradicionalem, že 45. Lučkinem pokalu. Med njimi je bilo kar nekaj plavalcev, ki se bodo v avgustu predstavili na članskem ali julijskem mladinskem evropskem prvenstvu v plavanju.


Med tako kvalitetnimi plavalci pa sta se dobro znašli tudi plavalki Zdravilišča Radenci Kaja Leopold in Karin Kisilak. Tokrat se z uspešnejšimi nastopi lahko pohvali Karin Kisilak, saj je v štirih nastopih osvojila kar tri kolajne - v nastopih na 200 mešano, 200 prsno in 50 delfin je priplavala do tretjih mest. Kaja Leopold je svojo tokrat edino medaljo osvojilo na 100 delfin in sicer kar zlato in za nagrado je na zmagovlnih stopničkah lahko stala skupaj z Avstrijcem Dinkom Jukičem in Mariborčanom Martinom Bauom, obema udeležencema prihajočega članskega evropskega prvenstva.

 

Plavalka PK Zdravilišče Radenci Kaja Leopold skupaj na najvišji stopnički z Avstrijcem Dinkom Jukičem, njima ob bok pa na drugem mestu tudi Martin Bau.

Foto: BK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.