https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Podlunšek: V predvolilni kampanji naši politiki dajejo obljube še živalim

02.07.2014 ob 8:03  

Izvršni direktor podjetja Medicop iz Murske Sobote in vrhunski akrobatski pilot Peter Podlunšek na Facebook o naših politikih.


Peter Podlunšek se je na Facebooku obregnil ob naše politike, ki po njegovem mnenju v predvolilnem času postanejo vsemogočni. Tako je v včerajšnji objavi na svojem zidu zapisal takole: »MIslim, da se boste skoraj vsi strinjali z ugotovitvijo, da imamo najbolj učinkovite politike na svetu. V 2 tednih naredijo delo za 4 leta in to celo za nazaj, obiščejo vse možne kraje, izbrskajo še tiste vasi, ki jih ni niti na zemljevidu, obiščejo vsako veselico, pojavijo se na vsakem srečanju, pogovorjajo se in poslušajo vsakega, ki mimo pride.«

Ironično je nadaljeval: »Mislim, da zaradi izredne zavzetosti pomagati ljudem in državi včasih prisluhnejo tudi domačim živalim, jih celo razumejo in obljubijo, da bo po 13. juliju pa vse drugače, seveda, če zmagajo "oni". V vseh teh objavah na FB, medijih … samo novi obrazi, nove ideje, novi pristopi, predvsem pa izredni občutek za reševanje težav drugih. Si mislim, JJJAAAAA, TO JE TO. To je rešitev za nas, za našo državo v zapozneli puberteti. Srce mi kriči, To delajte fantje in punce. Potem pa ugotovim, da je to vse samo ... Dobro jutro, dragi bratje in sestre!«

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2014 ob 10:30 ZOJA gost

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2014 ob 15:59 Stewen gost

      MEDICOP - Z izrečeno kritiko g. Podlunška zoper povzetnike, ki bi se radi prebili v parlamet, in zdaj mrzlično obiskujejo kraje in razne shode, se povsem strinjam. Ti "mesije" pa so tudi naivni in rajo skušajo zavesti z obljubami,da davkov ne bodo zvišali, poskrbeli za zaposlitev mladih, penzije najmanj tisoč evrov in - vsem osnovnošolcem tablice. - Sedemdestletniki se še spomnite, da smo tablice že imeli, in sicer že pred več kot šestdesetimi leti! Kakšne tablice? Menda so bile iz kamnitih plošč, ki so bile v lesenih okvirjih,po njih pa smo pisali s kamenčki. Morda je primerjanje nekdanjih in sedanjih tablic norost, dejstvo pa je,da tudi v sedanji dobi elektronike nekateri razmilšljajo s pametjo svojih dedkov in pradedkov,ko obljubljajo nemogoče. - G. Podlunšku čestitam za uspešno vodenje Medicopa in držim pesti, da bi bil uspešen na tekmovanjih, vsekakor pa, da bi se srečno vračal domov.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2014 ob 21:04 kodila gost

      Tak je Pero. Či bi vsi delali kak tij pa tebi podobni, bi bilou prinas boukše. Pa je nej, ka vsi kradnejo, pa obečavlejo, pa norosti gučijo. Na konci smo pa bumbari mij šteri poslüjšamo te sumarije.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2014 ob 7:19 Rakičanec gost

      Seveda se fsi strinjamo na koncu smo pa mi (berite akitvni pasivni volilci) tisti, ki moramo ločiti seme od plevela in se odločiti na volitvah, čas prihaja !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.