https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Misice v bikinkah popadale z neba

03.07.2014 ob 11:00  

Na Letališču Slovenj Gradec so ta vikend Miss Bikini Slovenije bile prava atrakcija, kot za obiskovalce tako za udeležence šova in fotografe. Lepotice, polfinalistke Miss Bikini Slovenije 2014 je čez dan spremljala dobra glasba, tandemski skoki, predvsem pa zabava od jutra do jutra. Prireditve se je po besedah organizatorjev udeležilo več, kot 2500 obiskovalcev.

V organizaciji Suzane Zeković, družbe Vabo in Aviofuna se je tako zgodil že tradicionalni Hangar fest. Poleg tandemskih skokov bikink z višine 4000 metrov je bilo moč videti padalce skydiving z Demo Team Redbull in Bikini Sky šov. Na največjem open air koncertu na Koroškem so nastopili Modrijani, Big Foot Mama in Jasmin Stavros in dj Nej.

Prireditev, ki se je začela že ob devetih zjutraj, so popestrila dekleta, ki so v bikinkah skočila s padalom ter imele fotografiranje. Skoke so omogočili Avio Fun in padalci društev Skydive, Xtreme Skydiving ter Skeri Fly. S šestimi najpogumnejšimi dekleti v bikinkah so skočili Joži Veldin, Andrej Kostanjevec in Matej Jerman. V  bikinkah so skočile Daša, Violeta, Natalija, Tamara, Alma in Nicole.



Misice so se za obiskovalce sprehodile tudi po modni brvi, v prvem izhodu miss bikini majice so nosile džins Jeans Shopa Prevalje, v drugem izhodu so se predstavile v zapeljivih tunikah Kuponka, v tretjem so nosile kopalke Hit mode in s tem dvignile temperature do neba.


Organizatorka Suzana Zeković iz Murske Sobote je povedala, da je nad prireditvijo več kot navdušena, saj je taka spektakularna prireditev pritegnila tako, kot domačine tudi tujce. Adrenalin, lepotice in zračne atrakcije in koncert z modno revijo, je na letališče privabili množico ljudi – zato Vam za naslednje leto obljublja še večji spektakel in še pestrejši program!

Več fotografij v spodnji galeriji ...

FOTO: mediaspeed.net, Xtreme Skydiving in Skeri Fly.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.