https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pred beltinskimi kolesarji le še zadnji kilometri

03.07.2014 ob 8:50  

Četverica kolesarjev, ki se je prejšnjo sredo iz Beltincev napotila proti Barceloni, je včeraj proti večeru prečkala špansko mejo.


Po prevoženih 1621 km so Danilo Lebar, Bojan Kerčmar, Boštjan Koter in Simon Gjerkeš  včeraj ob 17.38 prispeli v Španijo. V osmih dneh na kolesih so ljubiteljski kolesarji prečkali Sloveniji, Italijo, Francijo, sedaj pa se vztrajno približujejo svojemu cilju – Barceloni.

Fantje o svojih dogodivščinah po poti sproti poročajo preko Facebook profila, kje se nahajajo, pa lahko spremljate tudi preko GPS-a na spletu.

Tu so se nahajali danes ob 8.45:

Četverico smo na pot pred osmimi dnevi pospremili tudi mi:

FOTO: Štirje Prekmurci pognali pedala iz Beltincev proti Barceloni

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2014 ob 10:23 .......... gost

      Dajte ka se preseravlete .Gda san že odo po Španiji in Portugalskon pa san se nej vö metal pa norel .Malo se pomerite

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2014 ob 10:40 gwatwatnhbrv gost

      si tij ja se posrau nej pa po španiji odo..

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2014 ob 13:00 .......... gost

      gwatwatnhbrv......... san se posro tebi v čobe ne vejš ? ha,ijbek od ijbekov

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2014 ob 22:03 gost

      ajde ne lapaj govedina

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.07.2014 ob 10:01 ''' gost

      - ka je seljačina seljačka štalska ??

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.07.2014 ob 15:59 Stewen gost

      BICIKLISTI - K prispevku ob startu kolesarjev v smeri Barceone, sem napisal krajši komentar, ki pa ni bil objavljen. Naenkrat je bila ukinjena tudi možnost komentiranja kot gost. Zdaj pa vidim, da je okno spet odprto. Seveda ne bom uporabljal besed kot zgornji komentatorji.Ponovim naj le,kar ni bilo objavljeno prvič. Menim,da kolesarjenje,ko te zadaj spremlja ekipa v kombiju, ki ima ne rezervne dele, morda tudi kolesa, ampak tudi za jesti in piti, ni nič posebnega. Avantura -pustolovščina bi bila,ko bi dečki šli na pot brez vsega in bi se sproti morali znajti kot bi se pač vedli in znali. V takem organiziranem potovanje, čepravjr treba "klačiti", ni nobenega čara. To je vse, kar bi povedal. Pa nikaj ne zamerite!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.07.2014 ob 21:48 pen gost

      či ste mogoče včeraj vidle v živo ka je nešče snemal z kamero kak so prišli na cilj so še snemale tüde njihove dekle pa še drüge lidi ka so jih prišle v Barcelono čakat na cilj. Pa se pitajte što jin je dal pejneze ka so lejko šli ta vej svoje so nej dale ka bi jih preveč koštalo ka so daubili od sponzorov ka so jih tej te prišli ta čakat. Ovačik pa se strinjan z teuf gost - Stewen dober komentar si dal.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.