https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: MIKKov kultivator z Grossmannovo ekipo ob svetovnem dnevu NLP-jev

Murska Sobota, 04.07.2014 ob 7:15  

Sinoči je v MIKK-u potekal MIKKov kultivator, kjer je tokrat za odlično hrano poskrbela Grossmannova ekipa iz Ljutomera, ki je hkrati tudi predstavila prihajajoči 10. Grossmannov festival.

Na tokratnem MIKK-ovem kultivatorju je bilo govora o Grossmannovem festivalu fantastičnega filma in vina, ki se bo odvijal že čez dobra dva tedna v Ljutomeru. Kot je že tradicija, bodo tudi letos poskrbeli za Zombie četvorko, za katero želijo, da bi letos dosegla rekordno število udeležencev. Pripravljajo tudi različne delavnice, filmski program tako za odrasle kot otroke, subkulturno tržnico ter še mnogo drugega. Seveda pa ne gre nikakor pozabiti tudi koncertnega oziroma glasbenega dela Grossmanna, kjer bodo letos kot glavni bandi nastopili Koffin Kats (Detroit), ter domače slovenske punk legende Niet in Odpisani, slednji bodo tudi takrat predstavili svojo novo ploščo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.