https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Denis Kramar priključen prvi ekipi Getafeja

4.7.2014  

Pred časom smo že pisali, da se je Prleku Denisu Kramarju izplačalo sodelovati v Minguella Challengu, saj si je z zmago priboril pogodbo v Španiji. Mladi nogometaš je namreč v začetku leta podpisal pogodbo za leto in pol s prvoligašem Getafejem.

 

Kot za vsakega mladega igralca, je bilo ključnega pomena, da je takoj ob prihodu v novo okolje dobil priložnost za igro in dokazovanje. Za njim je tako solidna sezona in tudi v klubu so z njegovimi predstavami zadovoljni. Posledično mu je uspel še en velik korak k uresničitvi sanj, saj je bil Kramar po pol sezone v drugi ekipi Getafeja, kot edini nogometaš druge ekipe priključen treningom prve ekipe.

FOTO: splet

"Ko se zavedaš, da treniraš v ekipi, ki igra v eni najmočnejših lig na svetu, je to seveda dober občutek. Ta pa te ne sme pretentati. Še naprej je treba trdo delati, upam pa, da si bom uspel izboriti nekaj minut tudi na igrišču," je za Nogomanio povedal Kramar in dodal, da je razlika v igri in načinu treninga precej drugačna: "Če primerjam prvo in drugo ekipo, je jasno, da so razlike velike. V prvi ekipi se igra dve prestavi višje, vse gre dosti hitreje, tudi nogometaši so fizično močnejši in nogometno inteligentnejši."

Trening s prvo ekipo je eno, igranje pa je seveda povsem druga stvar. Na trdo delo je navajen, zato tudi tokrat ne misli ničesar prepustiti naključju. "Dal bom vse od sebe in glede na to, da sem bil edini priključen prvi ekipi, bi to nekaj moralo pomeniti. Ob dobrem delu in kančku sreče menim, da imam možnosti, da tudi uradno postanem prvi član ekipe," je optimistično za Nogomanio napovedal mladi Prlek, ki je v dresu B ekipe igral na mestu centralnega branilca, podobno vlogo pa naj bi imel tudi ob morebitnem preboju v prvo ekipo.

Vir: nogomania.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2014 ob 13:49 gost

      bravo,bravo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2014 ob 23:33 jozek gost

      Hahaha

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.