https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Prleke na Lotmerški poletni noči razgreli Modrijani in Severina

Ljutomer, 05.07.2014 ob 9:00  

Ob letnem bazenu v Ljutomeru je sinoči potekala Lotmerška poletna noč. Ozračje poletne noči so sinoči med številnimi zbranimi ogreli Modrijani in Severina.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2014 ob 13:25 ms gost

      V teh koncaj še samo govenjska muzika šiba posebej Modrijani .Modrijani so jim zakon drugje po Sloveniji pa jih tak ne kličejo igrat .Govedina muzik

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2014 ob 14:52 pod gost

      gost-ms,se strinjam.Govedina plus jugovići je enako pomurski kmetavzari

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2014 ob 16:32 vinko megla gost

      Na za te štajerce je ta muzika še kar vredi saj tak nikaj ne razmijo o kun se ide tej modrijani so pa že malo dosadni zatou ka tak majo vse vo skoperano tou so isti kak z lentija rigo migoji no končno za štajerce je še preveč dobro njim je tak vse vredi glavno ka njij so zajebavali oni pa hrzali so se itak spo sami kmetovje seljački.

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2014 ob 18:10 gost 4 gost

      Vsi trije zgornji komentatorji: Vsak ima svoj okus, zato ste vi zadnji ka ga boste nekomu vsiljevali.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2014 ob 18:36 Stewen gost

      TI SI MOJA ROŽICA - V Pomurcu sem že komentiral, kaj si mislim o Modrijanih: niso ansambel, ki bi ga očudoval zaradi igranja, občudujem pa ga zaradi moči, ki jih vlagajo v igranje. Izredno veliko nastopajo v Pomurju. Seveda je konectedensko delo dobro plačano. Ne plačujejo pa jih Ljubljančani, kaj šele Gorenjci, ampak prebivali Pomurja in Podravlja - območij, kjer je najslabša zaposlenost in mnogi nimajo kaj dati na mizo. Bojim pa se, da so ravno taki najpogostejši obiskovalci veselic, kjer je treba nekaj pojesti in popiti. Lepotička na tretji večji sliki je posegla po pivu. Raji je treba pijačo in "Igre". - Ni pa mi všeč niti Severina. Ta se tudi žanje za denarjem in Slovenija-Pomurje je očitno dobro "pasišče". Seveda se zda utegne najti kdo, ki bo menil, da sem "ljubosumen" - nevoščljiv. "Žanjcem" niti ne zamerim, bolj raji, ki jih podpira.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.07.2014 ob 22:11 viko megla gost

      Stevan@ sen mislo da si pametnejši nej ka te šalabajzarske kmete se gor jemleš tej so zadovolni z rožo ali žožico če razmiš to so kmetje ketavzarski ha .Vidiš tej štajerci so lekaj lakotnjaki tej ti vse požrejo še stari kruj pajani in krumple stare seljaki.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.07.2014 ob 17:24 Magnumopus gost

      Cute fans! http://magnumopus.manifo.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.07.2014 ob 14:54 pajo gost

      Za tebe vinko megla , sem že enkrat povedal , da bi bilo boljše , če bi se takrat , ko si se ti rodil , bik s k o t . ., da bi ga sedaj lahko prodali , pa bi imeli več haska , kakor sedaj od t e b e !! gnoj !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.08.2014 ob 1:43 123 gost

      Kak ste nevoščljivi, če van ne paše ta muzika ne komentirajte pa ne šinflite-drugo itak ne znate, nan enin je pač všeč in očitno tudi tistin keri hodijo na te veselice modrijane in druge ansamble poslušat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.