https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Srečanje motoristov v Kantini ogrele erotične plesalke

Kantina, Srednja Bistrica, 06.07.2014 ob 13:00  

MK Black Wings je ta vikend organiziralo že 8. Moto zbor v Kantini na Srednji Bistrici.


Že od četrtka so se v Kantini ob Muri zbirali motoristi, ki so razkazovali svoje jeklene konjičke, vrhunec pa je srečanje doseglo sinoči, ko so za razpoloženje med zbranimi poskrbeli Deep Purple tribute, za dvig temperature ozračja pa so še dodatno poskrbele erotične plesalke.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2014 ob 14:38 Nicki gost

      Kje pa so slike erotičnih plesalk?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2014 ob 16:12 Stewen gost

      NEKAJ BI VAM RAD POVEDAL - To pisanje sicer nima velike zveze s srečanjem motoristov v nekdanji Kantini na Bistrici, nekoliko pa že, saj motorji ne "predejo" (izraz sem povzel s tv National Geografic Canel) brez bencina. Tega pa največ načrpajo v državah organizacije, ki se ji po angleško pravi ORGANIZATION OF PETROLEUM EXPORTING COUNTRES, katere kratica je O P E C. A glej ga zlomka: čisto na desni strani tega pisanja je Jasmina O P E C. Verjetno nisem sam, ki berem, bereš, beremo oziroma izgovarjamo njen priimek kot kratico naftarjev, torej O P E K. Kdo je Jasmina Opek, vemo iz njenega kratkega življenjepisa. Je strankarsko opredeljena,torej pripada bivši Žerjavovi stranki -SLS. Tja sodita tu kolega, ki sta se dala sklikati z gospo OPEKOVO, a sta očitno le za okras, morda sta varnostnika, saj o njiju nič ne piše. - In sedaj stopimo še v Kantino.Ta čas popravljajo, tudi olaf gume, tista debela slačipunca pa je tudi že pokasirala in odšla s svojim frajerjem. - Pa še predlog komentatorju Nickiju, ki sprašuje, kje so slike erotičnih plesalk. Revež: zadovoljil bi se s samo slikami?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2014 ob 21:02 Nicki gost

      Ja lej, če maš že na računalniku tisti video s telefona alpa njen fejsbuk naslov pa kar deli z nami. Ne bit nesramen zdaj pa to zase držat.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2014 ob 21:22 TINČ gost

      Tole je ena sama gnusoba , ki se lahko predstavi samo tukaj ! Če ni boljših komadov dovolj dostojno in mično oblečenih , potem nam teh (krampov ) nikakor ni potrebno kazati !? Škoda izgubljati čas , ob takih kretenskih predstavah ! Tij dečkec , pa poglej slike , ki ti dajo nekaj o čem se boš lahko pozneje večkrat zamislil , da je lepo živeti !

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.07.2014 ob 22:12 Nicki gost

      True, itak na pamet neki nabija. Bil sem lansko leto na podobnem dogodku in tudi tam je bila plesalka podobne postave. Ko se mi je približala na 20 cm med tem ko sem ležal na pol pijan na šanku, sem sklenil, da na te prireditve ne hodim več. Gledal sem grozljivke in krvave filme ampak tisto kar se je skozi hlačke videlo, je bilo pa enostavno preveč. Še zdaj imam traume; drugače ne bi delil mnenja na tem portalu.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2014 ob 22:19 Jinx gost

      Isto tü. Ges san bil tu pa kak je gor prišla, san si v pivo malo pokozlal, te pa san šou fraj. To je nej za vö stati.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.07.2014 ob 0:53 M gost

      Za tak članek in slike ne najdem besed, pa če to začnem pri prvi ali zadnji sliki. Besedilo članka pa itak ne obteži dovolj, saj je sestavljeno iz enega (osamljenega) stavka. Čestitke ljudem, ki se ob "tem" znate zabavati!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.07.2014 ob 22:42 j.... gost

      Ja res plesalka je bla dejansko odveč...moški-dečki so se kar obračali pa šli ven z šotora...Je pa res, da se na takšnih zabavah srečaš z starimi znanci, malo pogledaš motorje. Veselilo me je to, da si videl tudi starejše ljudi, ki so malo prišli pogledat! Žal za te "poceni" odveč plesalke,...škoda res.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.07.2014 ob 22:47 j.... gost

      mislim, da neke velike prihodnosti glih ne upam napovedat za ta mot. srečanja žal..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.