https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Bakovcih zaključili že tretji rokometni tabor za otroke

Bakovci, 08.07.2014 ob 7:15  

V Bakovcih se je zaključil 3. rokometni tabor RK Pomurje 2014. Tabora se je udeležilo 24 otrok iz vse Slovenije, ki so rokometni teden preživljali zelo aktivno,  Bakovci pa so jim nudili odlične pogoje za trening in bivanje.

Na taboru je bilo 24 otrok iz Dobrovnika, Tišine, Bratonec,  Gančan,  Gederovec, Rač, Orehove vasi in Starš. Vodja tabora ter koordinator je bil profesor športne vzgoje Marjan Horvat. Za rokometni del sta poskrbela trenerja Denis Roškar in Andrej Kuhar, ter igralci RK Pomurja, ki imajo licenco rokometnega trenerja. Pri organizaciji so sodelovali tudi ostali člani RK Pomurja.

Udeležence tabora je med drugim obiskal Štefan Lovenjak, bivši rokometaš, ki jim je pokazal nekaj borilnih prijemov. Obiskali so tudi akrobatskega pilota Petra Podlunška, ki jih je seznanil z osnovami letal.

Sicer pa so otroci na rokometnem taboru veliko trenirali, se spoznali z rokometnimi pravili ter imeli vsak dan drugačne dodatne aktivnosti – od športnih do kulturnih ter spoznavnih. Zadnji dan tabora pa so po otroke prišli starši, s katerimi so imeli skupni piknik v Športnem centru Labda v Beltincih. V Beltincih jim je predsednik RK Pomurje Andrej Gomboši tudi podelil priznanja za udeležbo in pomoč na taboru, ter se zahvalil vsem sodelujočim, organizatorjem in vsem sponzorjem.

 Foto: www.rk-pomurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.