https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Pomurja bodo merile moči v Budimpešti

17.7.2014  

Slovenske prvakinje ŽNK Teleing Pomurje, ki so pričele s pripravami na novo sezono šestega julija, bodo od jutri do nedelje merile moči na močnem mednarodnem turnirju v Budimpešti. Tam se bodo zaigrale tudi nove nogometašice, ki so trenutno na preizkušnji.

Kot nagrada za vložen trud za osvojitev novega naslova državnih prvakinj se bodo nogometašice ŽNK Teleing Pomurja tudi letos skušale prebiti v žensko ligo prvakinj. Pot do tja vodi preko kvalifikacijskega turnirja v Črni gori, kjer se bodo poleg domačink Ekonomista pomerili še z estonskimi prvakinjami Parnu in madžarskim MTK iz Budimpešte. Turnir bo potekal od osmega do petnajstega avgusta.

Do takrat pa bodo Beltinčanke trenirale in pilile formo na številnih dvobojih, večinoma s tujimi klubi. Tako so pred kratkim s kar 15:0 ugnale nove hrvaške prvoligašinje Katarina Zrinski iz Čakovca, ta konec tedna pa bodo nastopale na močnem turnirju v Budimpešti. Tam bodo poleg naših nastopile še nogometašice Ferencvarosa, Astre, Neulengbacha, St. Pöltna in praške Slavije.

Možne okrepitve prihajajo z Hrvaške

V Beltincih se trudijo, da za evropske nastope pripravijo čim močnejšo zasedbo. Tako trenutno poleg že obstoječih igralk igrajo še novinke Ivana Vrdoljak (vratarka, Split), Ivana Bojčić (Osijek), Valentina Stipančević (Reka) in Gabrijela Grabar (ŽNK Trnavo). Katera od teh igralk bo ostala v Pomurju, bo znano po turnirju v madžarski prestolnici.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.