https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Letni kino 2014 - SMRT V LEDU (THE FROZEN GROUND) – TRILER

Kdaj: Torek, 29.07.2014 ob 21:00

Kje: Lendava, Letni oder gledališke in koncertne dvorane Lendava

Režija: Scott Walker Igrajo: Nicolas Cage, Vanessa Hudgens, John Cusack, Jodi Lyn OKeefe, Radha Michell, Katherine LaNasa, Dean Norris, 50 Cent, Gia Mantegna Čas trajanja: 105 min 18+ Film, posnet po resničnih dogodkih, sledi aljaškemu detektivu Jacku, ki skuša ujeti skrivnostnega serijskega morilca. Po več kot 13 letih in neštetih ženskih truplih se Jacku nasmehne sreča, ko mladoletna striptizeta Cindy preživi morilčevo ugrabitev. Toda nihče ne verjame njenim besedam, da jo je napadel ugledni in premožni Robert, zato ga zaradi pomanjkanja dokazov izpustijo. Ne traja dolgo, da Cindy izgine, zato se Jack poda na brezkompromisno iskanje pravice. Na letnem odru gledališke in koncertne dvorane Lendava. Ogled filmov je brezplačen.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.