https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Športno poletje s KPŠ

Murska Sobota, 19.07.2014 ob 7:45  

To poletje Klub Prekmurskih študentov (KPŠ) skrbi, da vam ne bo dolgčas na soboškem bazenu, pri Ekonomski šoli pa se jim lahko pridružite na vodeni telovadbi.


To poletje, sak petek in soboto popoldne, se lahko na soboškem bazenu družite s prekmurskimi študenti ob raznih športnih igrah. V sklopu Poletja na bazenu so pripravili bogat športno animacijski program, razne igre v vodi, turnirje v odbojki na mivki, štafetne igre, vadbe plavanja za najmlajše itd.

 

Ob petkih se športna vadba nadaljuje s FitFestom, ki bo prav tako potekal celo poletje in sicer pri soboški Ekonomski šoli, na prostem. Vadbe potekajo pod vodstvom izkušenih trenerjev. Vsak petek se lahko preiskusite v drugem športu, se naučite kaj novega o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja. Ta petek so organizirali intervalno vadbo s priznano vaditeljico Anito Hiršl. Komur je ostalo še kaj moči, pa se je lahko pomeril v igranju odbojke na mivki, nogometu ali košarki.

 

Sanje se ne rodijo iz ravnodušnosti, lenobe, pridruži se nam in zatri lenobo, pravijo in vabijo v športno družbo KPŠ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.