https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V množičnem pretepu v Murski Soboti več poškodovanih

23.07.2014 ob 7:35  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in pridržali dva kršitelja.

V Ljutomeru je padla kolesarka in se pri tem lahko telesno poškodovala. Druga prometna nesreča se je končala le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan množični pretep, v katerem je bilo udeleženih 15 oseb, ki so se obmetavale in pretepale z različnimi predmeti. Osumljenci so pri tem poškodovali osebni avtomobil, ki je bil parkiran v bližini, več oseb pa je bilo lahko telesno poškodovanih. Na avtocesti je bil zaustavljen tujec, ki je v kombiju prevažal večjo količino kositra, za katerega obstaja sum, da je bil ukraden v Italiji. Osumljencu je bila odvzeta prostost, policisti pa preko tujih varnostnih organov ugotavljajo izvor kovine. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji tuje stvari in odvzem mladoletne osebe.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Zoper dva kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2014 ob 9:07 Romski cigan gost

      Heyy đehej, mij smo se ga pa zbili rejdno..Zbili smo se pa zatou ka socialna bijla pa so nan vse mesou doj kujpili, đa pa san nej več mogo kujpite mesa...đeheeyyy

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2014 ob 9:15 gost

      Lejpo tou...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2014 ob 9:44 deki gost

      Brazilci razturajo :), zgleda ka so še nej pozabili na tekmo z Nemčijo na svetovnon prvenstvi :D.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2014 ob 11:02 gost gost

      .Napišite točno ge, nej pa samo v M . Soboti, telko se pa že lejko pozanimate. Če je na področji PU MS nej rečeno, ka je v varaši

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.07.2014 ob 11:35 ghost 113 gost

      Tau pa Gomilički pa Dikleha... -_- Dikleha so tak samo po ton znane. Non stop neka frčkajo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.07.2014 ob 12:08 Del R gost

      Te če ga gnes ideš v lidl ali eurospin, ga verjetno pa vse puno gej . Tak ga znankar nemreš pošteno vozička zejti. Pa vse trbej ga skupiti, znankar celo meso( piceki)ga sfali, Jee , ka ga leko , če enin dobro ide. Jeej, če smo si ga ž poštenon deloj, zasluziji nej ;). Zato pa so nan eni ga navoščeni. ;).

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.07.2014 ob 12:11 Del R gost

      Zdaj se ga pa malo zbijemo včasi, kda so nan "rijti pune". Ka znate kak ga gej, kda so želodci puni, te je vse ga ležej. Še z glavo ga misliti nej ;)? Nej smo ga samo mij tak .Mij se ga znamo za sebi postaviti, če se nan krivica godi. Čavori...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.07.2014 ob 12:15 miličar gost

      V ponedeljek je bila socialna podpora. V torek pa gas v trgovine in zapravljat. Seveda imajo samo primitivna ljudstva spore iz preteklosti, ki jih rešujejo z nasiljem. Tako potem nikoli ne pride do miru, ker se nasilje vedno rešuje z nasiljem in se vleče iz roda v rod. Pametni se pobotajo in mirno živijo dalje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.07.2014 ob 19:11 PENDREK. gost

      ZMLATILI SO SE ZARADI JANSEVE MESE KI BO KNES KER NEMREJO ITI MOLIT ZA SVOJEGA BRATA HE HE ZARADI MESE HE HE ZA JANSO BI SLI MOLIT.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.07.2014 ob 17:04 gumijavka gost

        Ka rejsan so steli iti kmesi za Janso PENDREK od kec te te informacije vejpa on jin je nej bret a mislis CIGANSKI brat aja to so pa tak vsi v parlamenti in tej vkup drzijo vragovje edni.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.07.2014 ob 6:09 Lol gost

      Lokacija: mesni center prote mlekarni. Razkukle so pa nekso 101.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.07.2014 ob 12:01 gost

        kaksni nacisti mste pa nemate drugo delo kak ka cigane sinflete saj pa kelko normalnih ljudi ne dela dajte no pa kaserajo socialko

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.