https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Puconske odbojkarice na koledarju v spodnjem perilu

8.12.2010  

Na 12 straneh koledarja, ki izide jutri, boste dekleta, ki so trenutno vodilna ekipa 2. državne odbojkarske lige, našli v različnih pozah, odeta v perilo Skinny.

Kot pravi kapetanka puconskih odbojkaric Ana Praprotnik, so se za letošnji novoletni koledar v tovrstnem stilu odločile na podlagi zamisli, ki je padla iz »zajebancije«.

Ana Praprotnik: Spoznale smo težave manekenk

"Bilo je zanimivo, ker je bila za večino od nas to nova izkušnja. Spoznale smo tudi težave manekenk ob tovrstnih fotografiranjih", razlaga kapetanka. Kot dodaja, bo denar ostal v klubu, nekaj bodo prispevale za najem telovadnice, preostanek pa bodo porabile za druženja po tekmah.

Fotografije so bile delo Melite Gjergjek, kot vizažistka je pri fotografiranju sodelovala Martina Žilavec, za frizure je poskrbel Matevž Firšt, za oblikovanje in tisk pa tiskarna aiP Praprotnik.

Koledar, ki stane 10 evrov, lahko naročite na e-naslovu ana.praprotnik@gmail.com ali na telefonski številki 040 512 534.

PR

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. samy
      08.12.2010 ob 16:10 samy

      super poteza!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. anch
      08.12.2010 ob 23:41 anch

      Okusne slike, to bi lejko kakšni fuzbaleri ali odbojkari tudi naredili :P.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2012 ob 15:25 en pač gost

      dobre joške

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.