https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja na generalki poražene proti Osijeku

Beltinci, 3.8.2014  

Nogometašice Teleing Pomurja so svojo zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom v Črno Goro, kjer jih čakajo kvalifikacije za Žensko ligo prvakov, gostile serijske prvakinje Hrvaške, nogometašice Osijeka. Hrvatice so srečanje pred okrog 100 gledalci dobile s 5:2.

ŽNK Teleing Pomurje - ŽNK Osijek 2:5 (2:1)

1:0 - Tibaut (8.min), 1:1 - Balić (27.min), 2:1 - Vrabel (40.min), 2:2 - Balić (46.min), 2:3 - Šalek (60.min), 2:4 - Joščak (66.min), 2:5 - Maltašić (67.min)


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2014 ob 12:24 blanco gost

      v tujini pa izgubijo čisto vse! denar raje vlagat v moške, da bomo spet del svetovnega prvenstva in elite, ki smo že bili. tega nihče ne gleda, zadnjo svetovno je pa dokaz kateri šport je edino šport in kralj med vsemi športi. to je moški nogomet!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2014 ob 14:23 gost

      ni PREDAJE

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2014 ob 14:42 Marko gost

      Zdaj se vidi , kak so močne!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.08.2014 ob 14:57 žalost gost

      Dosegle so vse, kaj se za to stopnjo proračuna da. Zato jim vsaka čast, za kaj več v Evropi, pa bi morali biti bilo kje drugje, samo ne v Sloveniji. Slovenijo prehitevajo vse države, pa ne mislim tu samo šport, temveč tudi vse ostalo. Mi pa še vedno raje šinfamo tiste, ki vsaj probajo kaj narediti v tej gnili državi, da bi pa rekli, hvala vam politiki, tajkuni, bankirji in še bi se kdo našel, pripeljali ste to državo v tri krasne, Te bomo pa še vedno poveličevali in jim dajali naše glasove. Zato pa vas ali nas je čedalje več na pragu revščine. Ko pa se bomo znebili takih ljudi z tako nizkimi moralnimi vrednotami, preprečili korupcijo, pa se lahko nadejamo boljšim časom vseh nas, do takrat pa ...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.