https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Miss bikini Slovenije 2014 postala Ljubljančanka Violeta Kusturić

Ptuj, 06.08.2014 ob 8:00  

V soboto so na Ptuju okronali novo absolutno zmagovalko Miss Bikini Slovenije 2014. To je postala simpatična lepotička z Ljubljane Violeta Kusturić.


Po nekaj letih finalne prireditve Miss bikini Slovenije v Moravskih Toplicah, se je letos zadnje dejanje preselilo na Ptuj. Najprej je v petek potekala predstavitvena modna revija, v soboto pa še grand finale, ki je pritegnil množico ljudi. 

Finale se je odvijal v okviru poletne Ptujske noči, na glavnem odru so se tako predstavili Ansambel Donačka, Kingstoni in Špela Grošelj. V dveh dneh se je obrnilo približno 30.000 ljudi.

Miss bikini Slovenije 2014 je postala Violeta Kusturić iz Ljubljane, ki je osvojila tudi lento medijskega pokrovitelja Slovenskih novic, prva spremljevalka je postala Eva Plesnik, druga pa Tamara Rajšp. Miss fotogeničnosti je bila Žana Posavec, občinstvo pa je najbolj prepričala Alma Pijuković.

Violeta Kusturić

Foto: Mediaspeed

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.