https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Gornjih Petrovcih prevzeli novo orodno vozilo

Gornji Petrovci, 12.08.2014 ob 7:00  

V soboto je pri vaškem domu v Gornjih Petrovcih potekala svečana prireditev ob prevzemu orodnega vozila, ki ga je organiziralo Prostovoljno gasilsko društvo Gornji Petrovci.


Orodno vozilo sta blagoslovila evangeličanski duhovnik in katoliški župnik. Kot gostje pa so jih obiskali tudi prijateljsko povezani gasilci iz Štepanjskega naselja v Ljubljani in gasilci iz Vidma pri Ptuju.

Prireditev pa so popestrili člani Kulturno umetniškega društva Goričko s skečem »Izprašani gasilec« in pevke Kulturno turističnega društva Moščanci ter člani Turističnega društva Vrtanek.

V večernih urah pa je sledila tradicionalna 21. Petrovska noč, kjer jih je zabavala skupina Blue Planet.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2014 ob 10:05 praporščak gost

      praporščaki sedijo in brez šlemov ? Saj niste resni ! Katastrofa

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2014 ob 10:16 gorićanec gost

      PA KA SE DVA IZ GASILCEV NORCA DELATA ?! Mislim , da tega nej trbej , saj so vsi gasilci malo nou. , zato ker so kupili tako drago vozilo , saj ga uporabljajo samo za PARADE !Za drugo pa občina pejnez nema !? Volijtve bodo , Franc pa že seje !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.