https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

VIDEO: Rok Bagoroš navdušil na južnoameriški turneji

12.8.2014  

Rok Bagoroš je s svojim motociklom ponovno obnorel južno Ameriko. Na svoji nedavni turneji, ki se je začela v Kostariki, nadaljevala v Mehiki in končala v Kolumbiji je
posnel nov zabaven video s prikazom potovanja, na katerem je navduševal množice motoristov ter ljubiteljev adrenalina na južni polobli.


»Včasih ob nenehnem potovanju za trenutek kar malce izgubim občutek, kje sem, kot bi se znašel v enem trenutku v eni zgodbi, naslednji hip pa že v neki drugi, na drugem kraju. Del tega smešnega občutka sem želel prikazati tudi v mojem novem videu,« pravi Rok Bagoroš.

O svojem motociklističnem potovanju je še povedal, da je bilo nepozabno in noro. Prijatelji in navdušenci nad njegovimi vožnjami so se vozili skupaj z Rokom po mestnih ulicah, prav tako so ga spodbujali na nastopih. Se pa virtuoz na dveh kolesih že jeseni ponovno odpravlja na turnejo po južni Ameriki.

VIDEO:

Prvič pred turško publiko

Trenutno pa Rok potuje po Evropi, kjer nastopa na različnih prireditvah, kot je bila na primer dirka nemškega prvenstva turnih avtomobilov DTM in mednarodno tekmovanje v stuntu, kjer je osvojil odlično tretje mesto v kategoriji za najboljši šov. Nad rezultatom, je navdušen a časa za proslavljanje ni, saj se odpravlja v Istanbul, kjer bo prvič v karieri nastopil pred turško publiko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.