https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Pomurja na pragu sanjske uvrstitve v Ligo prvakinj!

12.8.2014  

Srečanje drugega kroga kvalifikacij za UWCL je na stadionu v Petrovcu pri dobrih 34 stopinjah Celzija so nogometašice ŽNK Teleing Pomurja dobile z enakim izidom kot prvega, le da so jim zdaj nasproti stale Estonke Pärnu.


Za včerajšnje srečanje je trener Bojan Jančar izbral enako enajsterico, kot na prvem srečanju, tako so na solidno pripravljeno zelenico Športnega objekta v Petrovcu stopile Tanja Vrabel, Ivana Vrdoljak, Manja Rogan, Staša Špur, Tjaša Tibaut, Špela Kolbl, Ivana Bojčić, Valentina Stipančević, Monika Conjar, Andreja Nikl in Mateja Zver. Na svojo priložnost so na klopi za rezerve počakale Sara Nemet, Andreja Gaber, Jasmina Zelko, Urška Kozar, Špela Rozmarič, Melani Jelen in Anja Prša.

Pomurke so krenile odločno in že v uvodnih minutah imele tri lepe priložnosti za zadetek, toda prvič so se veselile komaj v 17. minuti, ko je po prodoru Tjaše Tibout gostujočo vratarko premagala Tanja Vrabel. 1:0 je bil tudi izid prvega polčasa.

Tudi v nadaljevanju so slovenske prvakinje prevladovale, v dvobojih bile močnejše, hitrejše, vendar si prave priložnosti niso pripravile. Vodstvo so povišale v 70.minuti, ko je Tanje Vrabel v slogu velikih napadalcev, najprej preigrala Estonsko desetko Berle Brant in nato z »špičko« razparala estonsko mrežo. To je bil že njen četri zadetek na turnirju. Pred koncem tekme je za 3:0 zadela še Špela Kolbl, ki je s tem postala najmlajša igralka ŽNK Teleing Pomurja, ki je zadela na uradni mednarodni tekmi, za končnih 4:0 pa je poskrbela Manja Rogan.

Beltinski klub tako po igri in pristopu igralk na prvih dveh tekmah navdaja z optimizmom pred četrtkovo tekmo, ki bo direktno odločala o udeleženkah letošnje lige prvakov. Naše igralke se bodo namreč »udarile« z madžarskimi državnimi prvakinjami ekipo FC MTK Hungaria, ki so včeraj z neprepričljivo igro premagale domači Ekonomist z rezultatom 1:0. Tako Pomurka za sanjsko uvrstitev v UWCL zadostuje že remi na zadnji tekmi. Držimo pesti!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2014 ob 12:44 stef gost

      Bravo

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2014 ob 17:37 realist gost

      Ko se zmaguje se komentarji ne pišejo, če pa slučajno v četrtek zgubite, se bodo spet nekateri razpisali. Za rezultate do sedaj na teh kvalifikacijah pa čestitke in obilo sreče na četrtkovi tekmi. Ta Slovenski ženski nogomet vseeno nekaj velja, tudi v primerjavi z Evropo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2014 ob 21:05 gost

      Za uspeh bi vsako enkrat ( pocartal )..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2014 ob 21:28 šlosar gost

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.08.2014 ob 8:18 Pikica gost

      Bravo dekle!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.08.2014 ob 21:21 pajdaš gost

      da je dober trener pa njegovi delavci-ke pa malo vodstvo in denar te tou ide

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.