https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Ribiški večer s Kingstoni ob soboški kamešnici

17.08.2014 ob 11:00  

Letošnji Ribiški piknik poteka kar dva dni, v soboto so pripravili veliko zabavo s Kingstoni, v nedeljo pa zopet vabijo na ribje dobrote.


Ribiška družina Murska Sobota je ta konec tedna pripravila ob soboški kamešnici sedaj že tradicionalni Ribiški piknik. Letos so se odločili prireditev raztegniti na dva dni, poleg piknika so v soboto pripravili še večer za mlade. Za dobro vzdušje in zabavo so poskrbeli Urh Zver in člani zasedbe Broken Hearts, sledil pa je veliki koncert skupine Kingstoni, ki je dokazala da zabave z njimi ne more zaustaviti niti dež. Kot se za Ribiški piknik spodobi so pripravili ribe, ribjo čorbo in še kaj. V nedeljo vas bo zabavala ansambel Štrk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.