https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Gasilci v Brezovcih proslavili 90. jubilej

Brezovci, 19.08.2014 ob 8:20  

V nedeljo so v Brezovcih s svečano proslavo obeležili 90 let obstoja prostovoljnega gasilskega društva Brezovci. Po proslavi pa je sledila zabava s glasbeno skušino Pravi moment. 

V nedeljo, 18.8.2014 je Prostovoljno gasilsko društvo Brezovci organiziralo svečano proslavo ob svojem 90. jubileju. Gasilci so se zbrali ob 11.uri in tako je sledila povorka. 

Najprej je nekaj besed spregovoril predsednik gasilskega društva Brezovci g. Barbarič. Sledila je kronika prostovoljnega gasilskega društva od začetka pa vse do danes. Zbrane je nagovoril tudi g. Branko Ritlop, predsednik krajevne skupnosti Brezovci. Nekaj besed je vsem gasilcem, gasilkam in ostalim zbranim namenil tudi predsednik gasilske zveze Puconci, g. Ivan Pintarič, župan občine Puconci g. Ludvik Novak in prav tako tudi regijski poveljnik g. Dušan Utroša. 

Po govorih je sledila svečana podelitev spominskih plaket. G. Utroša pa je podelil tudi republiška odlikovanja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.