https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Program za osnovnošolce v Pomurskem muzeju ob koncu poletnih počitnic

Kdaj: Torek, 26.08.2014 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Pomurski muzej Murska Sobota

Za konec poletnih počitnic - aktivnosti v Pomurskem muzeju

Spoštovani.

Med torkom, 26. avgustom, in petkom, 29. Avgustom, pripravljamo v Pomurskem muzeju Murska Sobota aktivnosti za osnovnošolce na temo Doživite prostor. Udeleženci bodo spoznali muzejske razstave, se preizkusili v reševanju 4-jezičnih učnih pripomočkov in ob igri ter zabavi spoznavali preteklost Pomurja. 

Naše druženje bo potekalo dnevno med 10. in 13. uro, za udeležence bodo vsak dan na voljo pijača in prigrizki ter sadje. Cena celotnega programa je 15 €, prijave pa sprejemamo na elektronski naslov tamara.andrejek@pomurski-muzej.si ali info@pomurski-muzej.si, do petka, 22. avgusta 2014.

Lep pozdrav,

Tamara Andrejek

Kustodinja

Pomurski muzej Murska Sobota

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.