https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

VIDEO: Slovenka v Veroni doživela nepozabno zaroko

26.08.2014 ob 7:05  

Mariborčanka Jasna Vantur trga v Veroni, sicer mesta zaljubljencev, nikoli ne bo pozabila. Pred kratkim sta se s partnerjem Emmanuelom Meyerjem vrnila v isti veronski lokal, kjer sta se pred osmimi leti spoznala, Jasni pa se niti sanjalo ni, da se bo tam zaročila. 


V Urugvaju rojenega Emmanuela Meyera je ljubezen povezala s Slovenijo leta 2006 v italijanski Veroni. Tam je namreč takrat spoznal Slovensko Jasno Ventur, s katero imata že dvojčici, na poti pa je tretji otrok. A še pred tem se je Emmanuel, ki je sicer selektor slovenske rugby reprezentance, odločil, da je dovolj življenja na koruzi in bo Jasno zaprosil.

Povabil jo je na izlet v Verono in na točen kraj, kjer sta se pred osmimi leti spoznala, ter ji pripravil presenečenje, ki ga Jasna ne bo pozabila nikoli. Ko se se skupaj s svojima otrokoma usedla za mizo v lokalu, je Emmanuel odšel stran, igrati pa je začela romantična pesem. Prav potiho se je do Jasne prikradel pantonimik in jo odpeljal na ploščad in jo posedel na stol. Okoli nje so "naključni" sprehajalci zaplesali flashmob na pesem od Bruna Marsa Marry You. Nato so zazvenela še pesem iz dud, za tem pa je prišel Emmanuel, se spustil na kolena in jo zaprosil za roko. Jasna je seveda rekla ja ...

 

Vabljeni tudi k ogledu videa, ko je na Ptuju fant po scenariju zaprosil dekle v kinu:

Ptujčan dekletu pripravil nepozabno snubitev

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2014 ob 7:36 gost gost

      Vsaka čast:)

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.08.2014 ob 7:39 Del R gost

      Ne bi bilo logično, če je že v Veroni, ka bi se ta "dogodek" zgodil na balkoni oz. pred hišo, v kateri je Sheakspare upodobil zgodbo Romea in Julije. Mogoče zaradi njene tragikomičnosti nej sta to hotela, no kak komi paše ;).

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2014 ob 23:36 gost gost

      kak če bi nas to brigalo. Nemate kaj drugoga za pisati

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.